Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Publicat pe

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi sunt ultimele concurente care și-au anunțat participarea la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Ele se alătură altor șapte concurente anunțate anterior și vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Cele două noi concurente întregesc seria concurentelor celui de-al șaptelea sezon „Bravo, ai Stil!'. Astfel, urmează să lupte pentru titlu alături de Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela și Ioana Filimon.

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Carmen Negoiță participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Carmen Negoiță participă la cel de-a șaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities! Noua concurentă s-a remarcat ca fiind printre cele mai influente personalitați din mediul online, în ceea ce privește abordările stilistice și aspecte dintre cele mai diverse de stil de viață. Este mamă a doi copii și femeie de afaceri.

Carmen Negoiță este pasionată de modă și e capabilă în permanență să se reinventeze și să inspire prin alegerile sale.

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Citeșe și: Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil!.Câștigă mii de euro, lunar

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Carmen Negoiță, despre participarea la Bravo, ai stil!

Carmen Negoiță este nerabdătoare să raspundă provocării Bravo, au stil! Ceebrities și a făcut primele declarații despre show.

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la Săptămânile Modei și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile…', a declarat Carmen Negoiță, de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Este o tânără cântăreață din Republica Moldova, iar la 20 de ani se bucură de recunoașterea unui public larg.

Olga Verbițchi a absolvit Liceul de Arte din Chișinău, studentă la Actorie, în București. Susține că e pasionată de muzică, în toate manifestările ei, și de dans. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști precum Damian Drăghici, Kio și DJ Sava.

Olga Verbițchi, despre participarea la Bravo, ai stil!

Aflată mereu în căutarea noului și a esteticului, Olga speră să își definească și rafineze stilul în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrieties'.

„Particip la Bravo, ai stil! Celebrities pentru experiența în sine și din dorința de a evolua; de mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul', iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi', a declarat Olga Verbițchi, de la Bravo, ai stil! Celebrities.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter