Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil!. Câștigă mii de euro, lunar

Publicat pe

Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities? Roxana Erdei, pe numele complet, participă în sezonul 7 și luptă pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată câteva detalii despre noua concurentă din cadrul show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ruxi și-a anunțat participarea în cadrul celui de-al șaptelea sezon Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D. Până acum, dintre cele nouă concurente s-au mai aflat alte patru nume: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile și Sensy. Cele cinci vor defila pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities' în cel de-al șaptelea sezon, Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă!

Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil!. Câștigă mii de euro, lunarCine este Ruxi de la Bravo, ai stil!. Câștigă mii de euro, lunar

Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities? Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities își creează propriul conținut online, clasându-se în topul celor mai urmăriți comedianți din Social Media. Se bucură de un succes răsunător în social media, atât pe Istagram, cât și pe Youtube, ceea ce îi aduce venituri deloc de neglijat, de câteva mii de euro, lunar. Cu atât mai mult cu cât a fost pionieră în acest domeniu, devenind celebră în online în urmă cu șase-șapte ani.

Citește și: Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Vloggerița Ruxi (ex. Like One) a avut COVID-19. Primele declarații:”Parcă aveam în gură sânge…”

Citește și: Cine este Vlăduța Lupău.Artista e măritată cu un fotbalist

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi:„Atât de proastă am fost!'

Ruxi, parte din proiectul Like One

Ruxi a devenit cunoscută în mediul online încă din perioada în care făcea echipă cu Creața, în proiectul Like One. Cele două au adus zâmbetul pe buze internauților care le urmăreau clipurile haioase timp de trei ani. În urmă cu trei ani, în anul 2018, cele două au decis să se despartă și fiecare și-a continuat drumul în online, dar separat.

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei’, a declarat Ruxi la acel moment.

Ruxi, un personaj atipic în online

Dat fiind că nu mai împărtășea aceeași viziune cu colega ei, Creața, Ruxi Opulența s-a detașat de tot și a început de la zero. A reușit să-și creeze o imagine și să contureze un personaj de succes și își bucură fanii cu fel și felde filmulețe și postari amuzante.

Ruxi este urmărită de peste 500 de mii de persoane pe Instagram, remarcându-se pentru simțul umorului său extrem de bine dezvoltat. De asemenea, Ruxi a scris și o carte, Intoxicata, inspirată din experiențele și trăirile sale. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities susține că și-ar dori ca această carte să ajute mulți oameni să-și dea seama atunci când trăiesc într-o relație toxică și să renunțe.

De ce participă Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities 

Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainment-ul și stylingul în cadrul apreciatului reality show, Bravo, ai stil! Celebrities'. 

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante, declară Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrties.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter