Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Publicat pe

S-au anunțat noi concurente la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7! Este vorba despre Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile, care și-au anunțat participarea în cadrul show-ului. Ele vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și au făcut primele declarații privind noua provocare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După Anda Adam și Nicoleta Nucă, încă trei nume și-au anunțat participarea la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Dintre cele nouă vedete vor face parte Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile, în cel de-al șaptelea sezon, Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă!

Show-ul urmează să fie difuzat în această toamnă, la Kanal D, iar de la masa juriului va lipsi Cătălin Botezatu, care și-a anunțat deja retragerea din acest proiect.

Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Ruxi, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută de toată lumea, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor. Ruxi obișnuiește să-și creeze propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți de pe rețelele de socializare.

Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainment-ul și stylingul în cadrul apreciatului reality show, Bravo, ai stil! Celebrities'.  

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante”, susține Ruxi, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil!De ce a renunțat la emisiune

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Sensy, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Sensy are cu o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu.

În urmă cu cinci ani, s-a remarcat în lumea influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food. Se caracterizează ca fiind o fire calculată și perfecționistă, dar și sensibilă, emotivă și foarte empatică. Își descrie stilul vestimentar ca fiind cameleonic și așteaptă startul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a dezvălui telespectatorilor toate stilurile pe care ea le apreciază și nu le poate aborda în viața cotidiană. 

„Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities' mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere”, mărturisește Sensy. 

Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat.

Fosta asistență TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată. Acum revine pe micul ecran cu forțe proaspete.

Am acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă', a transmis și Madalina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter