Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital. Toată familia s-a simțit rău

Publicat pe

Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital, seara trecută, după micuța s-a simțit rău. Atât Victoria, cât și mama ei și ceilalți membri ai familiei aveau probleme de sănătate de câteva zile, însă starea fetiței a determinat-o pe Irina să meargă de urgență cu ea la medic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Deaconescu (22) trece prin momente grele, după ce fiica ei s-a simțit rău și a fost nevoită să o ducă de urgență la spital. Asta în condițiile în care, cu o zi în urmă și ea s-a simțit rău, având nevoie de îngrijirile medicilor de pe ambulanță din cauza unei toxiinfecții alimentare. Ulterior, Irina le-a povestit fanilor săi de pe contul de socializare, Irina că atât ea, cât și fiica sa, împreună cu iubitul și mama ei se confruntă cu probleme de sănătate.

Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital. Toată familia s-a simțit răuIrina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital. Toată familia s-a simțit rău

Irina Deaconescu și-a dus fiica la spital

În miez de noapte, Irina Deaconescu a ajuns cu fiica ei de urgență la spital, deoarece micuța nu se simțea deloc bine. La camera de gardă i-au fost prelevate probe pentru analize și i s-a făcut și testul COVID, pentru stabilirea diagnosticului.

'Noaptea pe la 4 în 10 minute a făcut trei scaune foarte moi apoase, am fugit cu ea la urgență la spitalul de copii, i-au făcut test de Covid, a plâns în ultimul hal, au chinuit-o', a povestit Irina Deaconescu într-un InstaStory.

Impresionată de starea micuței, vloggerița și-a pus toate speranțele în ajutorul divin.

'E oribil și mă termină situația asta să vezi că al tău copil e bolnav și n-ai ce să-i faci, e îngrozitor, nu știu ce s-a întâmplat. Mă rog la Dumnezeu să fie Victoria bine și să treacă peste toate astea că e îngrozitor', a mai spus Irina.

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă. Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: JO 2020 Tokyo. România a obținut prima medalie de aur, la dublu vâsle feminin

Citește și: Insula Iubirii revine la Antena 1.

Citește și: Oana Cuzino pleacă de la PRO TV.

Citește și: Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil: „Am vrut să-l sperii!”

Toată familia s-a simțit rău

Cu trei zile în urmă, Irina Deaconescu s-a simțit rău din cauza unei toxiinfecții alimentare. Din nefericire, a venit rândul și celorlalți membri ai familiei, care au acuzat, de asemenea, stări de rău, în timp ce Victoria a avut simptomele cele mai neplăcute.

'Acum trei zile am făcut toxiinfecție alimentară, am vărsat foarte mult, simțeam că leșinat, nu mă puteam ridica din pat, am chemat ambulanța, mi-au făcut o perfuzie, mi-a fost în continuare rău, apoi a doua zi de dimineață a trecut, a doua zi când ne-am trezit lui Cristi îi era rău, lui mama la fel, Victoria avea febră 39, îi era rău, avea diaree, îi era foarte rău', a spus ea pe InstaStory.

Și-a dorit să fie mamă tânără

La doar 22 de ani, Irina Deaconescu nu doar că se bucură de o ascensiune fulminantă în topul vloggerilor din România, dar a dat lovitura și pe plan sentimental – are un logodnic care o adoră și a devenit mamă.

Iată ce spunea recent faimoasa vloggeriță, într-un interviu în exclusivitate pentru VIVA!, despre schimbările petrecute în viața ei.

„S-a schimbat mult? Ha, ha! S-a schimbat radical și se tot schimbă pe zi ce trece. Ideea e că planul meu a fost dintotdeauna să fiu o mamă tânără. Am spus treaba asta din dorința de a nu exista mari diferențe între generația mea și generația copilului, pentru a-i putea înțelege mai bine nevoile, dorințele, acțiunile. Nu știu dacă a fost vorba despre frică, despre responsabilitate.

Am simțit frica de nou, frica de faptul că modul în care o să cresc acest copil o să se vadă în comportamentul adultului care o să devină. De multe ori ajungem la psiholog din cauza traumelor trăite în copilărie și majoritatea problemelor pornesc de la modul în care am fost crescuți. Știu sigur că nu vreau să ajungă și Victoria la psiholog din cauza mea”, mărturisea Irina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter