Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: "Într-un cuplu..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit după zece ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere. Contactat de VIVA!, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi, ne-a vorbit despre acest subiect, fiind de părere că la mijloc ar fi vorba doar despre pure speculații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și-a șters toate pozele cu Mr. Pink, un detaliu care a atras atenția tuturor. La scurt timp, milionarul Paul Mantea a confirmat că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: "Într-un cuplu..."/ EXCLUSIVIrinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: "Într-un cuplu..."/ EXCLUSIV

Irinel Columbeanu: „E o furtună într-un pahar cu apă'

Contactat de VIVA!, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor ne-a spus că a aflat din presă informația, însă este de părere ca la mijloc ar fi doar speculații.

„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă', ne-a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor.De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Oana Cuzino, primele declarații după plecarea de la PRO TV:„Ca medic, sănătatea și…'

Citește și: Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Citește și: Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital.Toată familia s-a simțit rău

Ce relație mai are Irinel Colmbeanu cu Monica Gabor

Întrebat care este relația, la momentul actual, cu fosta soție, Irinel Columbeanu ne-a spus că cei doi mai discută doar problemele care o privesc pe Irina, fiica lor. „Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră', ne-a mai spus fostul milionar din Izvorani.

Irinel Columbeanu ține legătura permanent cu fiica lui, însă din păcate la acest moment nu sunt șanse să se întoarcă în România, pe fondul situației pandemice actuale. De asemenea, odată cu ultimele vești despre mama ei, ne-am întrebat dacă există posibilitatea ca Irina să se mute în România.

„Țin legătura cu Irina la modul permanent. Nu știu, într-o bună zi se va întâmpla, dar nu prea curând', a spus tatăl Irinei Columbeanu.

Paul Mantea susține că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar ar fi părăsit și Statele Unite ale Americii.

‘Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel’, a declarat Paul Mantea pentru Playtech.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă