Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Publicat pe

Un nou detaliu ia prin surprindere lumea mondenă: Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr. Pink și fiul său, de pe rețelele de socializare. Deși sunt împreună de aproape 10 ani, există tot mai multe detalii care ne duc cu gândul că s-au despărțit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a luat decizia ca, după vacanța din Grecia, să nu revină în SUA, la Mr. Pink, ci să meargă în Dubai pentru a petrece timp alături de sora ei, Ramona Gabor. Totodată, au apărut numeroase speculații potrivit cărora fosta doamnă de la Izvorani și Mr. Pink și-au spus „adio', iar detaliile ne duc cu gândul la același lucru. Mai exact, că cei doi s-ar fi despărțit.

Citește și: Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre el: „M-a ajutat mult'

Citește și: Ramona și Monica Gabor, vacanță de lux în Mykonos. Cum s-au distrat cele două

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu: a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Cum arată Monica Gabor nemachiată, la 33 de ani. A postat fotografia pe Instagram

Monica Gabor a șters, de pe rețelele de socializare, toate pozele în care apare alături de Mr. Pink sau de fiul afaceristului, chiar dacă sunt împreună de un deceniu. Dacă, inițial, a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a fi împreună cu Mr. Pink, de data aceasta Monica Gabor a decis să își prelungească șederea peste hotare și și-a găsit confortul în preajma surorii sale, în Dubai.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul eiMonica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Monica Gabor și-a deschis propria afacere

Cu toate acestea, cu puțin timp înainte ca Monica Gabor să șteargă toate fotografiile cu Mr. Pink, în presă a apărut un alt detaliu. În urmă cu doar câteva săptămâni s-a aflat că fosta soție a lui Irinel Columbeanu plănuiește să își deschidă propria afacere cu băuturi răcoritoare, concurând astfel cu milionarul american.

Firma a fost deschisă în urmă cu 4 ani, iar jurnaliștii de la WOWbiz.ro notează faptul că „Mom Shake LLC' este o societate cu răspundere limitată înregistrată de Monica Gabor șa Secretariatul de Stat California în urmă cu patru ani. Sediul firmei este la vila de aproape 4 milioane de dolari din Malibu unde Monica Gabor și Mr. Pink locuiesc împreună. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu noua companie, având în vedere indiciile care ne duc cu gândul la despărțirea dintre Monica și Mr. Pink.

Monica Gabor și sora ei, Ramona, vacanță de vis în Mykonos

Chiar Dacă Monica și Ramona Gabor locuiesc pe continente diferite, cele două surori își fac mereu timp să se întâlnească, iar destinațiile nu sunt deloc ieftine! Cele două au „marcat' o vacanță luxoasă în Mykonos, cunoscut pentru locațiile sale exclusiviste și faptul că este o insulă frecventată de milionarii lumii.

 Imediat după vacanța celor două, Monica Gabor a șters toate fotografiile cu Mr. Pink și nu a revenit în SUA, așa cum ne-am fi așteptat cu toții, ci a făcut o oprire în Dubai, la sora ei. Vom afla, totuși, dacă excursia din Dubai este una temporară sau dacă vine la pachet cu vestea despărțirii dintre Monica și Mr. Pink și, implicit, relocarea fostei doamne de la Izvorani.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter