Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu: a răspuns fără să stea pe gânduri

Publicat pe

Irinel Columbeanu trece prin momente dificile din punct de vedere financiar. El a rămas fără vila de la Izvorani și a fost nevoit să se mute într-un apartament de două camere, extrem de modest, la fel ca mașina pe care o conduce în prezent, un vehicul la mâna a doua.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că nu o duce prea bine, Irinel încearcă să își mențină moralul ridicat, fiind conștient că va trece și prin această perioadă, așa cum a făcut-o de mai multe ori în viața lui.

Recent, el a fost invitat la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a primit provocarea de a răspunde la întrebări picante. Omul de afaceri a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări intime, însă a fost alegerea lui dacă să facă publică sau nu întrebarea.

La una dintre ele, Irinel Columbeanu a decis să o dezvăluie. El a fost întrebat cu care dintre fostele lui partenere s-ar împăca, având următoarele variante de răspuns: Anna Lesko, Monica Columbeanu sau Romanița Iovan.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Irinel Columbeanu nu numai că a răspuns, dar a și refuzat să mănânce picant, pentru că a vrut să dezvăluie telespectatorilor întrebarea.

Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu: a răspuns fără să stea pe gânduriRomanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu: a răspuns fără să stea pe gânduri

El a spus că s-ar împăca cu mama fetiței lui, Monica Gabor, cea cu care a și fost căsătorit vreme de câțiva ani, înainte să divorțeze în urmă cu 9 ani. Omul de afaceri a fost sincer și a răspuns fără să stea pe gânduri că s-ar împăca cu modelul care acum locuiește în America, alături de fiica lor.

Nu și-a văzut fetița de doi ani

Desigur, grație tehnologiei Irina, în vârstă de 13 ani și tată ei s-au mai putut vedea în mediul virtual, însă nu și față în față. Micuța s-a mutat de 2 ani cu mama ei în Statele Unite, iar de atunci nu s-au mai întâlnit.

Irina a fost crescută de tatăl ei, care a și câștigat custodia sa, până în urmă cu 2 ani când a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor.

Vizibil emoționat atunci când este atins un subiect așa sensibil, Irinel Columbeanu a precizat că fiica lui este bine și că îi este extrem de dor de ea.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală’, a transmis Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

Citește și: Și bogații plâng… Irinel Columbeanu are probleme cu banii. A renunțat la faimoasa vilă din Izvorani pentru a se muta cu chirie

Citește și: Milioanele lui Irinel Columbeanu au ajuns o simplă amintire! Afaceristul a ajuns să trăiască modest:locuiește cu chirie într-un cartier mărginaș și conduce o mașină de 5.000 de euro

Citește și: După ce a pierdut casa și acum conduce o mașină modestă, Irinel Columbeanu a vândut și ultimul lucru de valoare:barca de la Snagov. Cine este cumpărătorul

După ce s-au războit ani de zile, inclusiv pentru custodia micuței Irina, fostul milionar de la Izvorani susține că la momentul actual relația sa cu Monica este una bună, de dragul fiicei lor.

‘Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună’, a mai spus Irinel Columbeanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter