După ce a pierdut casa și acum conduce o mașină modestă, Irinel Columbeanu a vândut și ultimul lucru de valoare: barca de la Snagov. Cine este cumpărătorul

Publicat pe

Irinel Columbeanu și-a pierdut întâi casa și a ajuns să trăiască modest: locuiește cu chirie și conduce o mașină de 5.000 de euro. Acum, fostul milionar și-a vândut și ultimul lucru de valoare: barca de la Snagov. Aceasta a ajuns la un cunoscut om de afaceri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Milionarul din Izvorani s-a confruntat cu probleme financiare serioase, iar acum și-a vândut și ultimul lucru de valoare: barca de la Snagov, unde petrecea foarte mult timp în vremurile bune.

Cel care a achiziționat barca ar fi un cunoscut om de afaceri, prieten cu Irinel Columbeanu: Nicușor Stan, care ar fi pus ochii mai demult pe ambarcațiune și pare să fie un împătimit al bărcilor de lux, notează cancan.ro.

Citește și: Războiul nu s-a terminat! Scântei între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după ce au ieșit din sala de judecată:'Soția mea are tot o atitudine agresivă'

Și-a dorit-o atât de mult, încât nu s-ar fi tocmit deloc la preț, iar Irinel Columbeanu nu avut niciun motiv să ezite, dat fiind că și așa are destul de multe datorii.

Din Izvorani, cu chirie în Colentina

Din cauza datoriilor, fostul milionar din Izvorani a fost nevoit să se mute cu chirie într-un apartament din Colentina. Datoriile l-au împins acum să se mute din Cosmopolis, unde stătea din luna septembrie a anului trecut, și să conducă o mașină la mâna a doua.

Citește și: Soțul Elenei ex-Mandinga se apără după ce a fost acuzat de cântăreață că își neglijează copilul:„Șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am…'

Dacă în urmă cu 14 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Figura cu o datorie destul de mare la întreținere, de aproximativ 1.800 de lei și nu și-ar mai fi plătit chiria de mai bine de două luni. I s-a spus că, din cauza datoriilor, riscă să rămână fără apă caldă sau alte utilităţi și pentru că nu s-a conformat, a fost evacuat din cartierul rezidenţial, iar el ar fi fost pus în situația de a-și căuta o altă locuință, desigur, tot cu chirie.

Fostul milionar nu a trebuit să renunțe la luxul și confortul unei locuințe mari, ci și la mașinile cu care era obișnuit: acum, conduce un Opel la mâna a doua.

Citește și: Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu la 8 luni de la moartea artistului.Femeile iubite și fanii săi nu l-au uitat!

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter