Oana Cuzino, primele declarații după plecarea de la PRO TV: "Ca medic, sănătatea și..."

Publicat pe

Oana Cuzino a făcut primele declarații, după ce s-a aflat că pleacă de la Pro TV și că „Ce se întâmplă, doctore' iese din grilă după 18 ani. Aceasta a spus că a fost o decizie de comun acord și a dezvăluit care a fost motivul principal pentru care s-a hotărât să plece de la Pro TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Cuzino a făcut primele declarații, după ce PRO TV a anunțat că întrerupe producția emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?'. Oana Cuzino a venit, în toți acești ani, în fața telespectatorilor, cu subiecte din sfera medicinii. Scopul emisiunii era acela de a informa publicul cu privire la diverse boli și afecțiuni. În cadrul fiecărei emisiuni erau prezentate opiniile și explicațiile specialiștilor cu privire la diverse probleme medicale.

Oana Cuzino, primele declarații după plecarea de la PRO TV: "Ca medic, sănătatea și..."Oana Cuzino, primele declarații după plecarea de la PRO TV: "Ca medic, sănătatea și..."

Oana Cuzino a publicat pe Facebook un mesaj în care vorbește despre decizia ei de a pleca de la Pro TV. „Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele', a scris Oana Cuzino pe Facebook.

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Citește și: JO 2020 Tokyo. România a obținut prima medalie de aur, la dublu vâsle feminin

Citește și: Insula Iubirii revine la Antena 1.Radu Vâlcan, primele declarații

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Oana Cuzino, primele declarații după plecarea de la Pro TV

Oana Cuzino a decis să plece de la Pro TV și să renunțe la emsiunea „Ce se întâmplă, doctore?' pentru că are un alt proiect profesional de care se ocupă. Respectivul proiect îi ocupă foarte mult timp și drept urmare, s-a văzut nevoită să renunțe la colaborarea cu Pro TV.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, '360 de grade' reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!', a mai scris în continuare, Oana Cuzino.

De ce a renunțat Oana Cuzino la „Ce se întâmplă, doctore'

Timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare și datorită faptului că, portalul digital DOC s-a situat în fiecare lună pe poziția de lider al segmentului măsurat de BRAT via SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet, standardul măsurării de trafic și audiență auditată independent) cu cifre uriașe: între 2.2 și 3.2 milioane de vizitatori unici, în fiecare lună, la categoria de „Sănătate și îngrijire personală”. În plus, conform  Google Analytics, peste 10,6 milioane de utlizatori au accesat doc.ro în primul semestru al anului.

Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni', a continuat să spună Oana Cuzino, după plecarea de la Pro TV.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter