Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan. A renunțat la verighetă

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu trec prin cea mai bună perioadă, pe fondul presupusului divorț despre care se tot vorbește. Antrenorul a fost destul de rezervat în declarații, însă gesturile sale le-a dat multora de gândit. De data aceasta, Reghe și-a făcut apariția fără verighetă la un eveniment important din cariera lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a infirmat mereu divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Recent, antrenorul a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia, iar impresara a publicat la scurt timp o fotografie total neașteptată alături de soțul ei: în care cei doi se sărută. În plus, aceasta a venit la pachet cu o frumoasă declarație de dragoste. Sexy impresara a pus câteva hashtag-uri: „soț perfect, bărbat perfect, iubire, încredere și familie‘.

Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan. A renunțat la verighetăReghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan. A renunțat la verighetă

Laurențiu Reghecampf a renunțat la verighetă

Reghe a fost extrem de rezervat în declarații și nu a dorit să ofere detalii despre ce se întâmplă în viața sa. În plan perofesional, însă, au fost mai multe schimbări în ceea ce-l privește. A semnat contractul cu Universitatea Craiova și ceea ce a atras atenția tuturor a fost absența Anamariei Prodan.

De regulă, impresara nu obișnuia să lipsească de la astfel de evenimente importante din viața soțului ei.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost că antrenorul a apărut fără verighetă la eveniment. Reghe a a renunțat la verighetă, după ce în toamnă el și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele, la 13 ani de la nuntă. La acel moment, cei doi și-au pus și verighetele.

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:„Soț perfect, bărbat perfect'

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:”Nu-l acopăr sau ceva…”

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:„A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie:„M-a apucat de brațul stâng și…'

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu peste 13 ani, în Las Vegas. Ulterior, cei doi au organizat nunta și la Snagov, acolo unde, după atâția ani, și-au reînnoit jurămintele!

La ani buni de la nuntă, Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mari motive de bucurie! Cei doi și-au reînnoit jurămintele, la biserica din Snagov, unde s-au căsătorit și prima dată. Cei doi au părut la acel moment mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine… ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos…. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața!’, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp de la eveniment

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta, Captura GSP

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter