Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie: „M-a apucat de brațul stâng și...”

Publicat pe

Oana Mizil a făcut primele declarații după ce Marian Vanghelie ar fi bătut-o. Partenera politicianului ar fi ajuns la spital și chiar ar fi fost emis un ordin de protecție pe numele fostului primar, ordin pe care Oana l-a retras ulterior. Ba mai mult, Oana Mizil spune că totul a fost o neînțelegere, ea ajungând la spital din cauza stresului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-a scris că Marian Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil. Aceasta ar fi ajuns la spital cu lovituri la nivelul feței și al brațului și chiar ar fi cerut un ordin de protecție pe numele fostului primar, ordin pe care ea l-a retras ulterior. Acum, partenera fostului edil spune că acesta nu a bătut-o și că totul a fost o exagerare.

Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie: „M-a apucat de brațul stâng și...'Oana Mizil, primele declarații despre scandalul cu Vanghelie: „M-a apucat de brațul stâng și...'

Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat', a declarat ea la Antena 3.

Citește și: Marian Vanghelie, declarații în premieră despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil:„A vrut să plece…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Oana Mizil.Cu ce se ocupă partenera lui Marian Vanghelie

Citește și: Albert Oprea de la Survivor, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc:„Fizic m-a atras, dar…'

Citește și: Cine este Oana Marica, zisă Bunesa.Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex Bodi

Oana Mizil spune că Marian Vanghelie n-a bătut-o

În momentul internării, ea ar fi susținut că a fost agresată fizic de către partenerul ei, însă, ulterior, Oana Mizil a revenit cu o altă verisiune a ceea ce s-a întâmplat între ea și Marian Vanghelie. Cearta dintre ei ar fi plecat de la faptul că fostul edil nu a lăsat-o pe Oana Mizil să plece la mare. Aceasta a spus că Marian Vanghelie nu a bătut-o, că de fapt, a apucat-o de braț și a îmbrâncit-o.

„Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare.

Acum 5 ani de zile, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineață DNA-ul a venit să îl ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț și peste tot și mi se punea cortizol pentru că altfel nu puteam să fac față acelei boli. Deci tot pe bază de stres. La fel și acum', a mai adăugat iubita lui Marian Vanghelie.

„M-a luat de brațul stâng'

Oana Mizil a povestit la un alt post de televiziune ce s-a întâmplat între ea și Marian Vanghelie. Aceasta a susținut încă o dată că fostul edil a luat-o de braț. Ea, speriată de ieșirea nervoasă a partenerul ei, a decis să plece de acasă și să obțină un ordin de protecție.

M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obişnuită. În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătuşa mea. Şi să obţin acest ordin de protecţie', a spus Oana Mizil, la România TV.

Oana Mizil mai vrea un copil cu Marian Vanghelie

Oana Mizil a mai spus că Marian Vanghelie a fost mai nervos decât de obicei, iar cearta lor a fost mai aprinsă. Cu toate cele întâmplate între ei, Oana Mizil spune că nu are de gând să-l părăsească pe fostul edil. Ba chiar, aceasta a declarat că își mai doresc un copil. Oana Mizil și Marian Vanghelie au împreună o fetiță pe nume Maria.

A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tamtamul. A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susţin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria îşi doreşte încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulţumim cu ce avem', a declarat Oana Mizil, pentru România TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter