Marian Vanghelie, declarații în premieră despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil: „A vrut să plece...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Marian Vanghelie ne-a vorbit în exclusivitate despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil. Fostul primar al sectorului 5 ne-a spus cum s-a ajuns la această situație. La acest moment, politicianul a subliniat clar că s-a împăcat cu partenera lui și se pregătesc chiar să plece la mare împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marian Vanghelie ne-a spus că s-a împăcat cu soția sa, Oana Mizil, ca partenera lui a discutat cu avocatul și a renunțat la ordinul de restricție și că plănuiesc să plece curând la mare.

Marian Vanghelie, declarații în premieră despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil: „A vrut să plece...'/ EXCLUSIVMarian Vanghelie, declarații în premieră despre motivul pentru care s-a certat cu Oana Mizil: „A vrut să plece...'/ EXCLUSIV

De ce s-au certat Oana Mizil și Marian Vanghelie

Politicianul a subliniat că certurile sunt normale într-o relație, mai ales într-una de lungă durată cum a fost a lor, de mai bine de 10 ani. Nu a dorit să ofere prea multe detalii, însă a explicat că cearta ar fi pornit după ce Oana Mizil ar fi vrut să plece la mătușa ei, care stă la câteva case distanță, însă el nu ar fi fost de acord.

„A vrut să plece la mătușa ei, care stă aproape, stă la cinci case distanță și eu nu am fost de acord. I-am zis ‘ne facem de râs’. De aici a început cearta și a fost problema ei cu tensiunea. Dacă nu chemam ambulanța, nu se ajungea aici. Certuri și discuții sunt în orice familie, știți cum e', ne-a spus Marian Vanghelie.

Citește și: Ce fac Oana Mizil și fiica ei, după scandalul cu Marian Vanghelie. Serghei Mizil:”Mă uit la ea în curte și…”

Citește și: De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție:”A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit…”

Citește și: Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost bătută pe stradă:„Când am sunat la Poliție, a fugit'

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil!De ce a renunțat la emisiune

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat

După ce s-a împăcat cu Oana Mizil, Marian Vanghelie i-a făcut și o promisiune partenerei sale. „Da, i-am făcut o promisiune. Că de acum încolo nu voi mai ridica atât de tare tonul într-o ceartă', ne-a mai spus Marian Vanghelie.

De asemenea, politicianul a mai ținut să ne sublinieze cât de mult își iubesc cei doi fetița: „Ca pe ochii din cap' și că acum în familia lor, domnește liniștea: „Totul e bine, acum ne pregătim să plecăm la mare'.

Au pornit discuțiile între Oana Mizil și Marian Vanghelie de la un bărbat?

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora cearta în cuplu ar fi pornit din cauza existenței unor mesaje, care nu ar fi indicat neapărat o legătură amoroasă, între Oana Mizil și un deputat, Bogdan Diaconu, potrivit gândul.ro.

Marian Vanghelie a infirmat că acesta ar fi fost motivul discuțiilor cu Oana Mizil: „Nu este adevărat așa ceva. Este exclus, nu știu de unde a apărut așa ceva. Ce, suntem copii?'.

Marian Vanghelie a spus clar că este exclus și că nu a fost nicidecum vorba despre o ceartă din gelozie: „Nu a fost vorba despre așa ceva. Da, îl cunosc pe Bogdan Diaconu, cred că ne-am întâlnit acum foarte mult timp, dar el nici nu cred că mai are vreo funcție publică la acest moment', a spus Marian Vanghelie pentru VIVA!

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter