Horoscop 28 iulie 2021. Ce Zodie primește o sumă mare de bani

Publicat pe

Horoscop 28 iulie. Mai multe zodii au stare de spirit nu foarte bună. În schimb, alți nativi trebuie să acorde o mai mare atenție partenerului de viață dacă nu vor ca relația lor să ajungă la sfârșit. Pe de altă parte, o zodie primește o sumă de bani importantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 iulie 2021 – Berbec

Ai de gând să te ocupi mai mult de viața personală decât de cea profesională. Știi că relația cu partenerul de viața n-a prea fost foarte bună în ultima perioadă, așa că îți dorește să rezolvi acest aspect. Nu-ți dorești să dați cu piciorul la tot ce ați construit până acum doar din cauza unei probleme de comunicare.

Horoscop 28 iulie 2021 – Taur

Ai parte de o zi tensionată. Te vei certa cu colegii de la locul de muncă, iar starea ta de spirit va avea de suferit. Ești foarte nervoasă și erupi ca un vulcan din orice lucru. Trebuie să ajungi la un numitor comun cu colegii tăi. Dacă nu te împaci cu ei și nu le ceri iertare, proiectele la care lucrați împreună nu vor funcționa.

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Citește și: Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci.Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

Citește și: Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

Horoscop 28 iulie 2021 – Gemeni

Tot ce îți dorești în momentul de față este stabilitate atât acasă, cât și la locul de muncă. Nu ai gând să faci schimbări majore în ceea ce privește viața ta în următoarea perioadă. În plus, astăzi este posibil să ai parte de o vizită neașteptată din partea unei persoane pe care n-ai mai văzut-o de foarte mult timp. Te vei simți bine să depeni amintiri cu musafirul tău.

Horoscop 28 iulie 2021 – Rac

Lucrurile nu merg foarte bine în ceea ce te privește. Ai probleme și pe plan sentimental, nu doar pe cel profesional. Ai grijă că s-ar putea ca povestea ta de dragoste să se sfârșească. În cazul în care nu îți dorești acest lucru, trebuie să lupți și să încerci să ajungi la un numitor comun cu partenerul tău. Dificultățile pe care le întâmpini la locul de muncă se vor rezolva la un moment dat.

Horoscop 28 iulie 2021 – Leu

Ești foarte norocoasă în această zi. Primești o sumă de bani împortantă. Este vorba fie despre vânzarea unei proprietăți, fie despre o moștenire sau semnarea unui contract important. Ești din cale-afară de fericită și îți dorești să investești banii care îți intră în cont, potrivit kanald.ro. Pe plan sentimental, stai la fel de bine și te bucuri de sprijin necondiționat din partea partenerului tău.

Horoscop 28 iulie 2021 –  Fecioară

Nu ai o stare de spirit bună, iar apropiații tăi îți accentuează starea de nervozitate. Ai impresia că toată lumea vrea ceva de la tine și că intențiile lor nu sunt sincere. Este foarte posibil să ai dreptate în câteva dintre cazuri. Trebuie să îți faci ordine în gânduri și să analizezi situația pentru a realiza cine este demn de încredere cu adevărat.

Horoscop 28 iulie 2021 – Balanță

Ai parte de o zi încărcat. Muncești foarte mult, iar rezultatele nu sunt palpabile. Din acest motiv, simți că lucrezi degeaba. În plus, vor fi mai multe nemulțumiri la birou și vei întâmpina o problemă de comunicare. Nu trebuie să permiți ca toate acestea să te afecteze foarte tare. Vei vedea că totul se va sfârși cu bine atât timp cât nu renunți.

Horoscop 28 iulie 2021 – Scorpion

În ultima vreme, ai cheltuit foarte mulți bani. Ai grijă să nu ajungi pe zero și să arunci pe apa sâmbetei toți banii pe care ai încercat să-i economisești. Nu prea mai dispui de foarte mulți bani, iar asta e o problemă destul de gravă. Limitează-te la strictul necesar și reduce cât poți de mult cheltuielile dacă nu vrei să ajungi într-o situație disperată.

Horoscop 28 iulie 2021 – Săgetător

Este foarte posibil să îți găsești un alt loc de muncă. Nu ești deloc mulțumită de serviciul pe care îl ai acum. Nu te împlinește pe plan financiar, iar colectivul nu este deloc pe placul tău. Ai nevoie de un serviciu care să te împlinească din toate punctele de vedere și ai mari șanse să îl și găsești. Astrele sunt de partea ta, iar enerziile pozitive gravitează în jurul tău.

Horoscop 28 iulie 2021 – Capricorn

Îți dorești să ajungi la condiția fizică de invidiat pe care ți-o dorești, așa că ai muncit foarte mult la sala de sport în ultima perioadă. Totuși, ai grijă pentru că excesul nu este bun. Trebuie să ai răbdare cu tine și corpul tău. Vei vedea o schimbare în timp, nu în câteva zile. Pe de altă parte, plănuiești să pleci într-o vacanță cât de curând.

Horoscop 28 iulie 2021 – Vărsător

Problemele din ultima vreme și-au lăsat amprenta asupra ta, așa că riști să cazi într-o depresie din care îți va fi foarte greu să ieși. Sănătatea este cea mai importantă, așa că ar fi cazul să ceri ajutor pentru că nu te confrunți cu ceva minor și vei avea mai mult de suferit pe viitor. Un psiholog te-ar putea ajuta foarte mult, așa că nu ezita să apelezi la unul.

Horoscop 28 iulie 2021 – Pești

Relația cu partenerul tău nu este cea mai bună. V-ați cam răcit unul de celălalt în ultima vreme, așa că trebuie să rezolvi acest lucru. Acordă-i o mai mare atenție, bucurați-vă de timpul liber împreună și vei vedea că problemele se vor rezolva. Este posibil ca el să aibă nevoie de mai multă afecțiune, iar faptul că l-ai tot neglijat nu a ajutat deloc.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă