Când va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros. Laura Lavric: „Nu pot să merg la înmormântare”

Publicat pe

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață pe 26 iulie, în urma unei hemoragii. Mai multe artiste ale muzicii populare au transmis câte un mesaj de adio pentru artistă. Când și unde va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a decedat pe 26 iulie, în urma unei hemoragii. Artista suferea de cancer la colon și fusese supusă la trei operații în decurs de doar o săptămână. Lumea muzicii populare este încă în șoc.

Când va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros. Laura Lavric: „Nu pot să merg la înmormântare'Când va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros. Laura Lavric: „Nu pot să merg la înmormântare'

Când va fi înmormântată soția lui Nicolae Botgros

Soția lui Nicolae Botgros va fi condusă pe ultimul drum pe 28 iulie. Artista va fi înmormântată la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău. Sicriul artistei va fi depus  la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla'.

Citește și: Corneliu Botgros, dezvăluiri dureroase după moartea mamei sale:

Citește și: Nicolae Botgros, primele declarații despre clipele trăite la ATI, când a avut COVID-19:

Citește și: Brigitte Pastramă, în lacrimi după scandalul măștilor contrafăcute:

Citește și: Smiley a împlinit azi 38 de ani!

Cei care vor dori să-și ia rămas bun de la solistă, vor putea merge la biserică astăzi, 27 iulie, începând cu ora 17:00. Pe 28 iulie, cu începere de la ora 10.00, și până la ora 12.00, publicul își poate lua rămas bun de la îndrăgita interpretă la Palatul Național „Nicolae Sulac'. La ora 13.00, la Cimitirul Ortodox Central va avea loc ceremonia funerară.

Laura Lavric: „Nu pot merge la înmormântare'

Laura Lavric a fost extrem de apropiată de Lidia Bejenaru. Artistei încă nu îi vine să creadă că a pierdut o prietenă. Din cauza pandemiei, interpreta de muzică populară nu va reuși să ajungă la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros.

Colea a fost cu Lidia și pe la Viena, a avut probleme și cu un picior, din câte știu. A fost operată și a făcut niște complicații. S-a prăpădit, săraca! Nu pot să merg la înmormântare cu Covid-ul ăsta. Îmi pare atât de rău! Eu am făcut Covid și am imunitate, dar nu am fost internată în spital. Ăștia nu o să mă creadă că am imunitate, mă bagă în carantină', a declarat Laura Lavric, în lacrimi, la Prima TV.

Laura Lavric a vorbit și despre perioada în care Nicolae Botgros a fost într-o stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus: „Lidia a fost cea care l-a îngrijit pe Colea atunci când a fost bolnav. Noi ne-am temut că moare Nicolae de Covid și a murit, în schimb, ea'.

Și Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj familiei Botgros. Artista le împărtășește durerea și este cu sufletul și gândul alături de ei.

Durere mare în familia maestrului Nicolae Botgros! Lidia, soția maestrului, s-a stins, plecând la Domnul. Bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele, să-i odihnească sufletul în Sfânta Lui Lumină…Le sunt alături la această mare durere cu întreaga-mi ființă…rog Domnul să le dea putere, să le mângâie sufletul…Sincere condoleanțe. VEŞNICĂ POMENIRE!', a scris artista pe Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter