Corneliu Botgros, dezvăluiri dureroase după moartea mamei sale: "În urma operațiilor, nu și-a mai revenit"

Publicat pe

Corneliu Botgros, fiul Lidiei Bejenaru Botgros, soția maestrului Nicolae Botgros, a vorbit recent pentru prima oară despre pierderea dureroasă a mamei sale și despre afecțiunile pe care le-a suferit în ultimii ani cea care i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Corneliu Botgros este îndurerat de moartea mamei sale, care a încetat din viață în urma unei suferințe îndelungate. Artista de muzică populară avea 68 de ani, și în ultima perioadă se confruntase cu mai multe boli, care i-a deteriorat starea de sănătate.

Fiul artistei de muzică populară a mărturisit, îndurerat, prin ce momente grele a trecut mama lui în ultimii ani, cu atât mai mult cu cât, spune el, în afara bolilor care i-au măcinat organismul, nici viața de familie nu mai era la fel.

Corneliu Botgros, dezvăluiri dureroase după moartea mamei sale: "În urma operațiilor, nu și-a mai revenit"Corneliu Botgros, dezvăluiri dureroase după moartea mamei sale: "În urma operațiilor, nu și-a mai revenit"

Corneliu Botgros: „În urma operațiilor nu și-a mai revenit”

Corneliu Botgros a mărturisit că mama sa a dus o luptă dificilă cu boala, fiind suferindă de cancer, în urma a trei operații suferite în doar o săptămână, trupul său cedând.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână', a declarat Corneliu Botgros pentru un post TV.

Vestea morții cunoscutei interprete de muzică populară a fost dată de către directorul general ,,Moldova-Concert’, care a anunțat trista veste. Solista Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii avea 68 de ani și a fost soția dirijorului Nicolae Botgros timp de 50 de ani.

Citește și: A murit soția lui Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru era artistă de muzică populară

Citește și: Nicolae Botgros, declarații în premieră despre fiica lui secretă. Și-a părăsit soția după 47 de ani pentru femeia care l-a făcut din nou tată

Citește și: Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie. Ordin de protecție pe numele politicianului

Citește și: Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova! Cât va sta în România

Citește și: Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, divorțează: „Fără regrete”

O căsnicie de 50 de ani, o amantă și un copil din flori

Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros s-au cunoscut pe vremea în care amândoi erau studenți, iar în anul 1971 s-au căsătorit. Mariajul lor a durat aproape 50 de ani, dar maestrul Nicolae Botgros a avut o aventură cu o femeie mai tânără, Anișoara Dabija, care i-a dăruit și ea un copil, o fetiță, acum în vțârstă de 3 ani. viața lui a pendulat o vreme între soție și amantă, dar în ultima perioadă artistul a decis să revină la cea care i-a fost alături o jumătate de secol.

Pentru Lidia Bejenaru nu a fost ușor să știe că soțul ei avea o amantă, cu atât mai mult cu cât această legătură a fost îndelung popularizată în mass-media. Maestrul Botgros a anunțat la vremea aceea că își asumă responsabilitatea față de fiica sa, însă nu a pus nicio clipă problema separării de soție, alături de care trăise 48 de ani. Maestrul este însă foarte mândru de fiica sa.

‘Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm’, a declarat Nicolae Botgros în emisiunea „Prima oră', de la postul Prime 1, din Chișinău.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter