Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie. Ordin de protecție pe numele politicianului

Publicat pe

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie? Politicianul și-ar fi bătut partenera, iar după ce ar fi fost agresată fizic, Oana Mizil a ajuns la spital. Pentru moment, oamenii legii au emis un ordin de protecție pe numele fostului primar al sectorului 5. Iată detalii despre ce s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de către Marian Vanghelie. Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de 24 iulie. Partenera politicianului a ajuns la Spitalul Elias, având nevoie de îngrijiri medicale.

Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie. Ordin de protecție pe numele politicianuluiOana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de Marian Vanghelie. Ordin de protecție pe numele politicianului

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. Autoritățile au fost sesizate prin intermediul unui apel la 112 de către unitatea spitalicească cu privire la fapul că o femeie în vârstă de 45 de ani ar fi fost agresată. Potrivit antena3.ro, Oana Mizil ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe.

În momentul internării, ea ar fi susținut că a fost agresată fizic de către concubinul ei, conform autorităților. Potrivit unor surse din spital, Oana Mizil a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.

Citește și: Cum arată acum fetița cuplului Oana Mizil – Marian Vanghelie:e blondă și are ochi albaștri. Fotografie rară de familie

Citește și: De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție:”A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit…”

Citește și: Drama cântăreței Elena Pripas. A fost bătută și umilită de soț, timp de 12 ani:”Țineam copilul în brațe ca să nu mă bată așa de tare”

Citește și: Gabriela Cristoiu, bătută crunt de iubitul ei:„Am căzut lată pe jos…' Are fața tumefiată

Ordin de protecție pe numele lui Marian Vanghelie, după ce ar fi bătut-o pe Oana Mizil

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Se pare că în urma celor constatate, autoritățile ar fi emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva fostului primar. Acest ordin ar urma să fie prezentat instanței pentru a fi prelungit pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate', se arată într-un comunicat al Poliției.

Până la acest moment, Marian Vanghelie nu ar fi fost audiat.

Oana Mizil susținea că Marian Vanghelie este un „tată minunat'

În luna septembrie a anului trecut, Oana Mizil avea numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei. Ea susținea că Marian Vanghelie este un „tată minunat și înțelegător'.

Când ne-am cunoscut, eram doi oameni politici, fiecare cu idealurile și dorințele sale, dar care împărtășeam aceeași dragoste pentru sectorul 5. Eu deja eram aleasă în funcția de deputat, iar el era Primar. Fiecare am cutreierat străzile din sector și i-am văzut și bunele și relele și îi cunoșteam oamenii și poveștile lor.

Acum, chiar dacă nu mai sunt politician, sufletul a rămas tot acolo și mă bucur că Marian Vanghelie s-a întors să lupte pentru un sector care are nevoie de el, care are nevoie de omul schimbat, bun, de tatăl minunat și înțelegător, de tot ce înseamnă Marian, atât pentru mine, cât și pentru oamenii din sector. Rândurile acestea nu sunt o invitație la vot, sunt doar recunoașterea mea, în fața tuturor, bucurându-mă că Marian dorește să se întoarcă acolo unde i-a fost mereu locul, printre oameni', anunța Oana Mizil pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter