De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție: "A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit..."

Publicat pe

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, a vorbit în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai' despre prima soție și motivul pentru care cei doi au ajuns în pragul divorțului. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Vanghelie este în prezent căsătorit cu Oana Mizil, iar împreună au un copil și par să se înteleagă excelent. Fetița lor, Maria, a împlinit recent vârsta de 3 ani şi jumătate.

Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, spunea Oana Mizil pentru Click! la sfârșitul anului trecut.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate’, a spus și Marian Vanghelie.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Totuși, înainte de a-și reface viața în brațele Oanei Mizil, Marian Vanghelie a fost căsătorit cu Charlotte, care i-a dăruit un copil, Alexandru. Fostul edil i-a spus lui Denise Rifai care a fost motivul pentru care nu a funcționat căsnicia cu prima soție.

Marian Vanghelie: „Nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia”

Marian Vanghelie își asumă vina pentru eșecul mariajului, precizând că nu a reușit să-i ofere partenerei sale ceea ce, poate, și-ar fi dorit, din cauza programului încărcat în calitate de politician.

De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție: "A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit..."De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție: "A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit..."

Citește și: Îndrăgostiți ca-n prima zi! Florin Dumitrescu și soția lui au sărbătorit 10 ani de relație:'Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună'

Mi-am respectat și iubit prima soție, a fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia, din cauza programului meu, când am început entuziasmat să fac politică. Programul era de dimineață până noaptea.

În momentul în care am început relația cu Oana (n.r. – Oana Mizil), nu mai aveam o relație cu soția mea. (…) Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea. Sunt bărbat, am curaj, nu îmi este frică decât de Dumnezeu', a spus Marian Vanghelie.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter