Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice: "Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu." / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Joi, 29 octombrie 2020, 11:31

Nu fac niciun efort, nu se prefac niciodată, iar celebritatea… nu i-a schimbat deloc! Andra și Cătălin Măruță au știut să-și păstreze capul pe umeri, dincolo de tot ceea ce înseamnă tumultul și succesul unor cariere desfășurate exclusiv în fața camerelor de luat vederi și nu e de mirare că Eva și David le calcă, acum, pe urme. Împreună, toți patru, sunt cea mai iubită familie de artiști din România și, exact așa cum ne-au declarat în interviu, nu au nimic de ascuns. Tocmai asta îi face diferiți, în showbiz- ul românesc: faptul că sunt la fel ca noi… Într-o lume în care simplitatea și modestia au devenit adevărate virtuți!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vă spun sincer că, atunci când m-am gândit ce copertă să facem luna asta, mi-a fost simplu. Fără să spun vorbe mari, e clar că  sunteți cea mai iubită familie de artiști din România. Cât de mult cântărește asta pe umerii voștri? Și cât de multă responsabilitate implică,  având în vedere că sunteți un model pentru… sute de mii de oameni?

A: Mulțumim, este un compliment imens! Nu știu cum ar trebui să măsurăm iubirea fanilor, popularitatea, dar nu pentru că vreau să par modestă, ci pentru că îmi dau seama că e practic imposibil. Cel puțin noi, artiștii, știm cum stârnim pasiuni care poate vin și pleacă…

Citește și: Cătălin Măruță pune punct suspiciunilor!E Andra însărcinată pentru a treia oară? 'Eva ar mai vrea o surioară, David un frate' / EXCLUSIV

Noi nu vrem să ne îmbătăm cu iubirea pe care o simțim din partea publicului, chiar dacă ne bucură, ne onorează, ne flatează. Este mai bine să ne gândim la profesiile noastre, la pasiunile noastre, iar succesul să nu fie prioritar, ci doar o consecință pe care să o observăm din când în când. Cred că în asta constă responsabilitatea noastră: să ne păstrăm capul pe umeri.

Cătălin Măruță: „Ne bucurăm că sunt dezinvolți în fața camerelor”

Voiam să las mai spre sfârșit aceste întrebări,  dar aveți doi copii minunați  care,  sincer,  au  șanse foarte mari  să  vă  depășească  pe plan profesional. Și în carieră, și în ceea ce   privește carisma. Când v-ați dat seama că au talent de… entertaineri, să  spunem?

C: Eva și David au șansa de a trăi aceste vremuri în care este atât de ușor să arăți ce abilități ai, să evoluezi ușor, să înveți de la alții. Tehnologia clar vine în sprijinul generației lor. Copiii noștri au văzut, de când erau bebeluși, platouri de filmare, ședințe foto, era clar că vor dori să facă parte din acest univers, este normalitatea lor.

Ne bucurăm că sunt dezinvolți în fața camerelor, că le place să cânte, să danseze, dar știu că, de fapt, mai târziu își vor alege profesiile și noi îi vom sprijini indiferent ce drum vor alege. Nici nu ne putem imagina ce noi meserii vor apărea în 30 de ani! Așa cum acum 15 ani nu puteai să visezi încă să fii Community Manager sau influencer, nu? Așteptăm să vedem ce aduce viitorul.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță aniversează 12 ani de căsnicie. Mesajul artistei:”Mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”

Și care a fost momentul în care ați luat hotărârea să-i expune și oficial, să facă propriul conținut pe Instagram și pe YouTube, să facă ședințe foto? Și să devină și ei, la rândul lor, persoane publice…

A: Ne-am hotărât când ei erau mici să îi protejăm în acest fel.  Am  vrut  să de ținem numele paginilor lor pentru a ne asigura că nu le ia cineva cu rele intenții. Apoi, știind cât de expuși suntem, ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media, dar am vrut să se întâmple cum și cât vrem noi. Așa putem să îi monitorizăm, să îi ajutăm, să îi protejăm.

Citește și: Andra, confesiune emoționantă despre relația cu Măruță în timpul pandemiei:'Pentru noi, e ca o lună de miere, ne bucurăm să adormim în fiecare seară împreună'/ EXCLUSIV

Vlogul a venit în urma experimentelor lui David: el a început să se filmeze singur și ni s-a părut foarte haios. Apoi, am vrut să arătăm bucăți din viețile noastre și Cătălin a venit cu ideea filmărilor în mașină pentru #EvaShow. Practic, lucrurile s-au întâmplat firesc, noi vrem ca lumea să ne vadă cât mai mult pe noi așa cum suntem, necosmetizat, nearanjat. Vlogurile ne ajută să comunicăm exact așa, direct cu fanii.

Cătălin Măruță: „Dacă ei vor, filmăm, dacă nu, nu filmăm”

Expunerea lor – de un succes incredibil, de altfel, a venit la pachet și cu  dezavantaje?  Sau  părți  mai puțin plăcute?

C: Până acum nu pot spune că avem dezavantaje, mai ales pentru că tot ce facem se întâmplă când și cum ne dorim, este un hobby. Dacă ei vor, filmăm, dacă nu, nu filmăm. Este simplu. Dacă nu avem ce să povestim sau dacă avem orice alt motiv pentru care nu ar fi o idee bună să ne filmăm sau să postăm pe social media, nu o facem. Așa că, fără presiuni, totul rămâne o plăcere.

Citește și: Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express:„El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă'/ EXCLUSIV

Eva și David conștientizează faptul că ei deja câștigă bani? Ce le-ați spus despre asta?

A: Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință.

Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși.

Le-am explicat că au câștigat și ei bani, dar este foarte diferită munca lor de a unor adulți: ei nu sunt nevoiți să își câștige existența, asta e marea diferență. Noi avem grijă de ei, iar când avem o propunere pentru toti patru, luăm decizia împreună cu ei, gândindu-ne și la efortul lor, dar și la dezavantaje. Prioritatea noastră este ca ei să fie fericiți, sănătoși, nu să îi stresăm.

Andra: „Încă nu s-au hotărât ce vor să facă atunci când vor fi mari”

Ce vă spun Eva și David că vor să se facă atunci când vor fi mari?

A: Nu sunt încă hotărâți. Eva și-a dorit să fie pictoriță, balerină, cântăreață… În principiu, acum vrea să fie ca mami. Și David a avut același parcurs: și-a dorit să fie astronaut, toboșar, prezentator, ca tati, rapper… Încă nu dau la facultate, mai au timp să se gândească!

Cum voi sunteți extrem de modești, sunt sigură că îi creșteți și pe ei în același spirit. Dar… cred că e mai greu având în vedere accesul la tehnologie și faptul că ei află mereu ce e nou în materie de jucării, gadgeturi etc. Cum le explicați că nu pot avea chiar totul?

C: Cred că e important ca un părinte să poată spune „nu și să explice de ce a zis asta! Simplu. Sunt multe situații în care copilul fie este în pericol, să zicem din cauza excesului de dulciuri sau pentru că nu are un program potrivit, sau situații în care nu înțelege, iată, de unde vin banii și cum trebuie gestionați și cere o infinitate de jucării.

Citește și: Câți bani au câștigat vedetele de la FERMA.În cazul unor concurenți, sumele nu justifică tot chinul!

Ăsta e rolul nostru, al adulților, să îi ajutăm să înțeleagă, să spunem „nu. Ca ei să aibă șansa de a deveni adulți responsabili,  capabili  să  spună  la  rândul  lor „nu, uneori chiar lor, să nu devină propriile victime ale poftelor, ale capriciilor. E o chestiune foarte gravă, în jurul nostru cred că vedem cu toții zilnic astfel de oameni, incapabili să înțeleagă că nu își pot permite ce își doresc.

Familia-Maruta-1Familia-Maruta-1

A: Nu putem avea pretenția de la un copil să înțeleagă consecințele tuturor faptelor sau cerințelor lui, este responsabilitatea noastră, a părinților, să îi ajutăm, să îi ghidăm. Și să rezistăm uneori la șantajul emoțional, pentru că ei știu să fie atât de convingători…

Răsfățul suprem pentru Eva și David Măruță

Ce considerați voi a fi răsfățul maxim, pentru  ei?   Și când  le  ziceți  nu?  Spuneți-mi ceva ce nu vreți să aibă sau să facă Eva  și David la vârstele lor…

A: Răsfățul suprem pentru amândoi la vârsta asta este timpul petrecut în fața ecranelor, dar și dulciurile. Pe amândouă le primesc cu porția, chiar dacă insistă că vor mai mult și mai mult.

Citește și: Emily Burghelea se mărită.Asistenta TV a fost cerută în căsătorie

Este Eva fata tatălui și David băiatul mamei sau invers?

C: Amândoi sunt foarte atașați de noi, cred că au perioade în care parcă se aliază mai mult cu unul dintre noi. Totuși, deși se topește în brațele mele – numai tații pot înțelege cum e relația tată-fiică –,  Eva  e  mai  degrabă  fata mamei. David este la vârsta la care poate face cu mine multe lucruri și cred că îi face mai multă plăcere să fim noi doi, ca băieții.

Sursa foto: Facebook, Adrian Ivan

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton