Cătălin Măruță pune punct suspiciunilor! E Andra însărcinată pentru a treia oară? ”Eva ar mai vrea o surioară, David un frate” / EXCLUSIV

Publicat pe de Diana Stamen

Recent, mai multe poze cu Andra au stârnit suspiciuni și mulți au crezut că artista este însărcinată din nou. Cătălin Măruță ne-a spus adevărul despre cel de-al treilea copil, dar și cum au petrecut la ziua de naștere a soției sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru că pandemia de coronavirus nu ne mai permite să ne întâlnim atât de des precum ne dorim și nici la evenimente nu mai putem participa, interviurile s-au mutat în online. Am stat la povești cu Cătălin Măruță și ne-a spus lucrurile pe care toată lumea voia să le audă.

Chiar de ziua artistei, pe 23 august, Cătălin Măruță și Andra au împlinit 12 de ani de căsnicie. Pare mult, nu? Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și cu siguranță vor rezista până la adânci bătrâneți.

De ziua Andrei a fost organizată o petrecere în curtea casei sale, unde au participat doar membrii familiei. Evenimentul a fost unul reușit și frumos, pentru că artista i-a avut alături pe cei dragi ei.

'A fost acasă și au fost cei mai apropiați oameni ai noștri. Au fost părinții Andrei, surorile Andrei, finii noștri, oameni foarte apropiați. A fost așa o petrecere în familie, o familie mai extinsă.', a spus Cătălin Măruță.

Citește și: Cum arăta Cătălin Măruță pe vremea când prezenta Tonomatul DP 2. Prezentatorul a avut plete în trecut

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 12 ani de căsnicie și se iubesc la fel de mult ca la început. Peste acest moment nu s-a trecut așa ușor, pentru că cei doi au sărbătorit alături de nașii de cununie.

'Îți vine să crezi?! 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim. Momentul special a fost marcat de un tort și de faptul că cei mai apropiați oameni au fost alături de noi.', a mai declarat prezentatorul de la ProTV.

Citește și: Andra a împlinit 34 de ani! Și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și prieteni: „Ce repede trece timpul”

Cătălin Măruță pune punct suspiciunilor! E Andra însărcinată pentru a treia oară? 'Eva ar mai vrea o surioară, David un frate' / EXCLUSIVCătălin Măruță pune punct suspiciunilor! E Andra însărcinată pentru a treia oară? 'Eva ar mai vrea o surioară, David un frate' / EXCLUSIV

Andra e însărcinată pentru a treia oară? Ce spune Cătălin Măruță

Pepe a fost pus pe glume la ziua nașei sale. Artistul a postat pe conturile sale de socializare fotografii în care îi ținea mâna pe abdomen Andrei, iar de aici… suspiciunile au apărut. Întrebarea care a stat pe buzele tuturor în ultimele zile a fost dacă Andra este însărcinată. Cătălin Măruță nu a vrut să vă mai țină în suspans și a dat chiar el răspunsul mult așteptat.

'A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei.', a spus Cătălin Măruță.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță aniversează 12 ani de căsnicie. Mesajul artistei: „Mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”

Andra nu este însărcinată, însă am vrut să aflu cum ar reacționa David și Eva dacă familia lor s-ar mări. Cătălin Măruță mi-a spus că nu a discutat cu ei acest subiect, pentru că nu a fost cazul până acum, dar cu siguranță micile gelozii ar apărea.

'N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant', a mai spus Cătălin Măruță.

Citește și: Andra, primele declarații după ce Pepe a insinuat că e însărcinată: „Zic oamenii ăștia că sunt gravidă'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter