Andra, primele declarații după ce Pepe a insinuat că e însărcinată: „Zic oamenii ăștia că sunt gravidă”

Publicat pe

Multă lume a felicitat-o pe Andra, după ce cântăreața a apărut pe contul ei într-i fotografie în care Pepe o pupa și îi ținea mâna pe burtică, cu ocazia împlinirii a 34 de ani. S-a speculat atunci că vedeta ar fi gravidă a treia oară, însă zvonurile nu s-au confirmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum, Andra și-a pus fanii pe gânduri cu un gest pe care l-a făcut într-o filmare de pe InstaStory.

Andra i-a transmis un mesaj video soțului ei, Cătălin Măruță, iar pe filmare, îndrăgita artistă apare nemachiată și cu părul strâns într-un coc și, în plus, le-a mărturisit fanilor că și-a încheiat ora de sport acasă.

La finalul înregistrării dedicată soțului ei, cântăreața a făcut un gest care i-a pus pe gânduri pe fani.

Andra a făcut publică o filmare în care îi cere, mai în glumă, mai în serios, soțului ei să nu mai mănânce nesănătos. Mesajul ei a fost legat de zvonurile apărute în presă, conform cărora ea ar fi gravidă.

Se zice că prin simpatie sau prea multă dragoste, te îngrași pentru persoana iubită. Așa că… nu mai mânca, măi, omule, că te îngrași și zic oamenii ăștia că sunt gravidă!', a spus Andra într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

https://www.instagram.com/stories/andra/2383489227717183232/?hl=ro

Pe înregistrare se observă cum Andra face cu ochiul, la final iar acest gest i-a făcut pe mulți să se întrebe din nou dacă este sau nu însărcinată.

A împlinit 34 de ani

În weekend a fost ziua de naștere a Andrei! Vedeta a primit o serie de urări și felicitări de la apropiați, vedete din România și chiar din străinătate. Teo, Amna, Cătălin Botezatu, Călin Goia, Doinița Oancea, dar și actorul de telenovele Sebastian Rulli și actrița Fernanda Castillo i-au transmis urări de bine cântăreței.

Andra, primele declarații după ce Pepe a insinuat că e însărcinată: „Zic oamenii ăștia că sunt gravidă'Andra, primele declarații după ce Pepe a insinuat că e însărcinată: „Zic oamenii ăștia că sunt gravidă'

Jurata de la Românii au talent a petrecut în compania prietenilor și apropiaților. Desigur, de la petrecere nu au lipsit membri familiei, dar nici finii, Pepe și Raluca Pastramă: „La mulți ani nașă', a fost mesajul solistului, scris în dreptul mai multor fotografii de la petrecere.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter