Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, are COVID-19: ”O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală”

Publicat pe

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat că are coronavirus. Edilul a făcut apel la toți cei care au intrat în contact cu el să se testeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat în urmă cu câteva minute că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El a nu a avut simptome până marți seară când a început să se simtă rău. Robert Negoiță a mers să facă testul pentru COVID-19 și a ieșit pozitiv.

Citește și: Ion Țiriac vrea ca România să importe vaccinul lui Putin anti-COVID-19: 'Aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa e în spital, și nu îl ia'

'Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.
Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.', este mesajul transmis de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Edilul candidează și în acest an la Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță a transmis pe Facebook că este infectat cu noul coronavirus, iar că acum se simte mai bine. Imediat ce a simțit că are simptome specifice, primarul sectorului 3 a mers să se testeze.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, are COVID-19: 'O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală'Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, are COVID-19: 'O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală'

Citește și: COVID-19 vine cu noi simptome atipice. Două dintre acestea sunt asociate altor boli și nasc confuzii în rândul pacienților

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter