Oana Roman, detalii despre divorțul Larisei de Alin Oprea: "El a iubit-o foarte mult, dar e clar că a fost o ruptură mai veche"

Publicat pe

Oana Roman a vorbit despre destrămarea căsniciei, după 23 de ani, a Larisei cu Alin Oprea. Vedeta a subliniat că fostul membru al trupei Talisman și-a iubit foarte mult soția, însă dinstanța pare să fi fost un factor decisiv în separare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vestea că Larisa și Alin Oprea divorțează după 23 de ani a picat ca un trăsnet în showbizul românesc și de atunci tot ies la iveală detalii din căsnicia celor doi!

Săptămâna trecută, cei doi s-au prezentat la notar pentru a semna actele, însă artistul nu a vrut ca mama celor doi copii ai săi să-i păstreze numele, motiv pentru care vor fi nevoiți să meargă la tribunal.

Citește și: Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate:„Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese'. Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Oana Roman, apropiată de Alin Oprea, a vorbit la Vorbește lumea despre divorțul momentului. Vedeta a semnalat-o tot pe Larisa ca vinovată pentru destrămarea trupei Talisman.

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes„, a spus Oana Roman.

Citește și: Andra, primele declarații după ce Pepe a insinuat că e însărcinată:„Zic oamenii ăștia că sunt gravidă'

Oana Roman: „Lași un bărbat singur, o lună, două, șapte, nouă. Pe bune acum. Un an?”

Totodată, a ținut să precizeze cât de mult și-a iubit solistul soția, fiind de părere că ruptura s-ar fi produs înaintea plecării la Londra a Larisei, dat fiind că a luat decizia de a se muta pentru o perioadă îndelungată.

ȚEl a iubit-o foarte mult, a ținut cont de sfaturile ei. Erau foarte frumoși. Momentul în care ea a decis să plece cu copiii, a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche.

Nu pleci așa peste noapte (chiar dacă este vorba despre studiile copiilor). Și eu am intrat la o școală importantă în Paris și nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama.

Citește și: Decizia luată de Raluca și Walter Zenga pentru a-și salva căsnicia:„După 17 ani împreună nu e ca în prima zi, dar…'

M-am dus singură, frumos. Există cămine speciale foarte ok unde stau (adolescenții minori care studiază în afară). Eu nu pot să-mi permit să speculez. Mă dar lași un bărbat singur, o lună, două, trei, cinci, șapte, nouă. Pe bune acum. Un an? La ce te aștepți? E bărbat. E încă tânăr. Nu știu ce să zic. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar așa, omenește, gândind din afară. Stă bărbatul ăla singur atâta timp?', a mai spus fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, detalii despre divorțul Larisei de Alin Oprea: "El a iubit-o foarte mult, dar e clar că a fost o ruptură mai veche"Oana Roman, detalii despre divorțul Larisei de Alin Oprea: "El a iubit-o foarte mult, dar e clar că a fost o ruptură mai veche"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter