Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate: "Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese". Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Publicat pe

Dragoș Bucur ne-a spus că nu are regrete, cu toate că a refuzat de-a lungul timpului multe castinguri pentru proiecte care ulterior s-au transformat în mari succese! S-a implicat în proiectul Visuri la cheie și încearcă să-și gestioneze emoțiile cât mai bine, dat fiind că fiecare poveste impresionează până la lacrimi. Iată câteva detalii mai puțin știute din cariera și viața prezentatorului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Proiectul în care ești implicat, „Visuri la cheie, merge înainte. Trebuie să recunosc, nu o dată am fost impresionată până la lacrimi văzând emisiunea. Bănuiesc că nici tu nu te-ai obișnuit, deși faci asta de multă vreme, nu-i așa?

Nu cred că „obișnuit este cuvântul potrivit pentru a descrie modul în care noi am învățat să gestionăm impactul pe care emisiunea îl are asupra noastră. O poveste emoționantă, o persoană puternică sau sensibilă, niște evenimente ieșite din comun te impresionează chiar dacă ai mai văzut zeci înainte, însă, felul în care transformi acele emoții în unele pozitive pentru tine este câștigul anilor de prezență în emisiunea „Visuri la cheie.

Ce te-a emoționat cel mai mult de când ești la această emisiune? Dă-ne un exemplu de poveste care te-a marcat mai mult decât celelalte!

Nu vreau să fac asta. A  fi nedrept față de toți ceilalți pe care i-am cunoscut în emisiune.

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:„Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă' / EXCLUSIV

Și pentru că tot am adus vorba despre oameni cu posibilități    materiale  reduse, aș vrea să te întreb: ai fost vreodată într-o situație-limită de acest gen? Ai rămas fără bani sau a fost, poate, în studenție, vreo zi în care ai făcut foamea?

Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana. Bineînțeles că am cunoscut amândoi momente mai dificile în viețile noastre. Pe de altă parte, nu am murit de foame și ar fi puțin penibil să povestesc cum nu aveam noi suficienți bani în anumite perioade din viața noastră. Din fericire, în prezent trăim decent, dar asta cu un consum mare de timp, energie și bineînțeles muncă (la fel ca majoritatea oamenilor de condiție medie).

Citește și: A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani:„O parte a sufletului e sfâșiată'

Ai jucat în filme de acțiune, drame, comedii şi ai ajuns până la Hollywood. Te consideri un tip norocos? Sau ți-ai construit norocul cu mâna ta?

Nu merge una fără alta. Poți fi cel mai norocos tip din lume, dacă nu muncești, e degeaba. Și poți munci pe brânci, dacă nu ai un pic de noroc, rămâi doar cu munca.

Citește și: Alina Laufer încearcă să devină mamă de 8 ani și a reușit prin fertilizare in vitro:„Am pierdut o sarcină. La fiecare 6 luni, repetam analizele'

Ai vreun regret de natură profesională? Ai pierdut vreun casting sau, poate, l-ai refuzat, iar apoi ți-a părut rău?

Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care ulterior s-au transformat în mari succese, dar mi-am asumat încă din momentul refuzurilor că e posibil să se întâmple asta. Nu prea am regrete, am făcut ce trebuia să fac și am ajuns în punctul în care sunt în urma sumei deciziilor luate pe parcursul vieții. Mulțumesc pentru ce am și sunt împăcat.

Citește și: Luis Lazarus revine la TV.Ce emisiune va prezenta și la ce post

Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate: "Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese". Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIVDragoș Bucur, confesiuni neașteptate: "Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese". Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă