A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: "O parte a sufletului e sfâșiată"

Publicat pe

A devenit de curând mamă și de băiat, ceea ce a însemnat un moment de maximă fericire, însă Roxana Blagu nu se simte împlinită. Îi lipsește enorm fiica ei, care a rămas în custodia tatălui și pe care nu o poate vedea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fosta solistă din trupa Trident și Andrei Badiu au devenit fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos, în plină pandemie de coronavirus.

La începutul lunii iulie, vedeta a anunțat în lacrimi de emoție că a născut un băiețel de 4 kg și 440 de grame. Toată fericirea sa, însă, nu a putut acoperi suferința prin care trece artista din cauza faptului că nu își poate vedea fetița rezultată din căsnica cu omul de afaceri Marcel Sârbu, care a câștigat custodia micuței Oana.

Citește și: Dianna Agron și Winston Marshall divorțează după 3 ani de căsnicie! În trecut, actrița s-a iubit cu actorul român Sebastian Stan

Vedeta nu și-a mai putut strânge fetița de 7 ani în brațe, iar dorul și suferința o macină în fiecare zi.

Citește și: Andra Volos și Bodan Mocanu s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi:„Măcar e conștientă că am și alte gagici'

Roxana Blagu: „Fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!”

Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!

Părinți, nu le furați copilăria prin orgoliile voastre. Nu dacă îl denigrați în fața copilului pe celălalt părinte și îl îndepărtați de el vă face mai buni!

Citește și: Elena Pădure a avut coronavirus. Solista de muzică populară a vorbit despre chinurile prin care a trecut:'Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc…'

Iubirea de părinte trebuie să fie necondiționată, să depășească orice sentiment avut vreodată și să vă facă să le doriți binele necondiționat! Iubiți-i cu adevărat și după despărțire, părinți sunt 2, nu 1!', a transmis Roxana Blagu, în mediul online.

La rândul lui, Andrei Badiu, a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu, are o fetiță de 10 ani, Maria. Roxana Blagu și Maria se înțeleg foarte bine și au o relație bună.

A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: "O parte a sufletului e sfâșiată"A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: "O parte a sufletului e sfâșiată"

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă