Elena Pădure a avut coronavirus. Solista de muzică populară a vorbit despre chinurile prin care a trecut: ”Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc...”

Publicat pe

Interpreta de muzică populară, Elena Pădure, a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a povestit prin ce a trecut. Solista a fost internată în spital, în Brașov, unde a primit îngrijiri medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Pădure, în vârstă de 70 de ani, ar fi luat virusul de la o persoană din Suceava, acolo unde a fost să filmeze patru videoclipuri. Interpreta de muzică populară a povestit că a avut dureri de cap, stări de oboseală și își pierduse mirosul.

'Mi-am dat seama că am luat virusul, când am văzut că, după o săptămână de zile, nu mă simt bine şi tot am luat tratament şi mergeam din rău în mai rău. Am văzut că nu e o gripă obişnuită pentru că îmi pierdusem mirosul, nu mai aveam putere, aveam dureri de cap mari şi senzaţie de vomă, dar şi lipsa poftei de mâncare. Nu îmi trebuia nimic şi aşa o stare de letargie, ciudată. Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc, trăgeam de mine de pe o zi pe alta', a declarat interpreta de muzică populară, care a avut o formă medie a acestei boli, pentru Click!.

Deși s-a externat de 10 zile, Elena Pădure nu se simte complet refăcută. Solista speră ca totul să fie bine pe viitor și să nu mai existe alte probleme.

'În spital am stat 14 zile şi m-am extenat după ce a ieşit testul negativ. Eu am avut o formă medie, nu am stat nici cu oxigen şi nici nu a fost nevoie să iau antivirale. Nu am tuşit. La plămâni mi-a ieşit ceva, dar nu foarte grav. Nu a fost nevoie să stau în izolare la externare şi nici nu mi s-a dat tratament acasă. Au spus să iau paracetamol, dar încă nu sunt perfect restabilită, deşi au trecut 10 zile de la externare. Aveam transpiraţii abundente, dar şi acum mai am, şi transpiraţii, şi dureri de cap. Deci, nu-i de glumit. La început mi s-a părut şi mi că e aşa ceva, nu ştiu cum, dar trebuie avut mare grijă, mai ales cei care au şi alte afecţiuni', a mai mărturisit Elena Pădure. 

Citește și: Cum se reface Marcel Pavel, la o lună după ce s-a vindecat de COVID-19. Artistul a renunțat la anumite alimente

'Medicii au şi câte trei rânduri de mănuşi'

Interpreta de muzică populară a povestit despre medicii care se chinuie să aibă grijă de toți bolnavii. Cadrele medicale poartă pamperși și nu au voie să bea sau să mânânce până când nu se termină tura.

'Medicii au şi câte trei rânduri de mănuşi, nicio porţiune din piele nu rămâne descoperită şi au acele combinezoane care sunt din plastic… Îmi arăta o asistentă cum avea pe dedesubt şi cum stătea cu pantalonii şi tricoul ud. Şi au pamperşi, nu au voie să bea apă, să mănânce şi nici să meargă la baie 6 ore. Lucrează ture de 6 zile câte 6 ore, apoi stau în spital încă 6 zile într-un fel de carantină şi mai lucrează încă 6 zile şi abia apoi au liber acasă o săptămână. Eu am fost internată la Spitalul de Neurologie din Braşov, iar condiţiile au fost bune, mâncarea a fost acceptabilă şi cadrele medicale s-au purtat foarte frumos cu noi', spune artista.

Citește și: Adriana Trandafir s-a luptat 4 săptămâni cu COVID-19. Marcel Pavel a dezvăluit cine a fost pacientul zero de la Te Cunosc de undeva: 'Am luat boala de la…'

Elena Pădure a avut coronavirus. Solista de muzică populară a vorbit despre chinurile prin care a trecut: 'Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc...'Elena Pădure a avut coronavirus. Solista de muzică populară a vorbit despre chinurile prin care a trecut: 'Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc...'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter