Noi detalii în scandalul momentului! Prietenii susțin că Alin Oprea s-a schimbat radical: "De când e cu amanta a început să îşi denigreze soţia"

Publicat pe

Noi detalii din relația solistului Alin Oprea cu soția sa, Larisa, ies la iveală odată cu divorțul! Apropiații susțin că artistul s-ar fi schimbat enorm de mult de când are o altă relație. Se pare că lucrurile nu sunt nici pe departe rezolvate între ei, astfel că îi așteaptă un proces complicat, care s-ar putea prelungi destul de mult!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După apariția imaginilor cu Alin Oprea și o brunetă misterioasă în timp ce se bucurau unul de compania celuilalt pe litoralul românesc, Larisa ar fi luat decizia de a divorța de solist.

Săptămâna trecută, cei doi s-au prezentat la notar pentru a semna actele, însă artistul nu a vrut ca mama celor doi copii ai săi să-i păstreze numele, motiv pentru care vor fi nevoiți să meargă la tribunal.

Citește și: Elena Pădure a avut coronavirus. Solista de muzică populară a vorbit despre chinurile prin care a trecut:'Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc…'

Dacă până la acest moment se credea că, de fapt, motivul divorțului ar fi fost amanta, cu care Alin Oprea ar avea o relație de 2 ani, noi detalii au ieșit la iveală care ar fi semnalat-o și pe Larisa vinovată de ruptura produsă între cei doi. Reamintim totuși că, de ani buni, cei doi aveau o relație la distanță, după mutarea Larisei la Londra.

Citește și: Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil, se căsătorește!Cum arată inelul de logodnă, primit după 3 ani de relație

„Alin este total schimbat. Nu mai e omul de dinainte. De când e cu amanta a început să îşi denigreze soţia în aşa fel încât să creadă lumea că, de fapt, ea e vinovată de divorţ, nu el că a fugit cu amanta. Există şi prieteni din preajma lui care o acuză pe Larisa că ar fi fost autorul moral al acestei escapade a lui Alin. Din cauza comportamentului ei dictatorial el ar fi plecat de acasă.', au precizat surse apropiate ale celor doi pentru Click!.

Larisa Oprea, în spatele destrămării trupei Talisman

Zilele trecute, Tavi Colen a dezvăluit și că unul dintre motivele care au dus la destrămarea trupei Talisman ar fi fost chiar Larisa, soția colegului său.

Tavi Colen a declarat că era deranat de atitudinea soției colegului său de trupă, motiv pentru care a și decis să pună punct colaborării.

Citește și: Cuplu surpriză după Exatlon! Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu sunt împreună:'Nu vor să bată moneda pe povestea lor'

„Legat de plecarea lui Tavi Colen din Talisman, aceasta a fost din timp premeditată şi orchestrată de către Larisa, în mod direct sau indirect, manipulându-l pe Alin, şi inoculându-i tot felul de informaţii care l-ar fi putut îndepărta de Tavi: „Ţi-a jignit copilul şi tu nu ai făcut nimic ! / A zis că de ce mă bag eu în treburile trupei, dar eu doar dădeam o sugestie vestimentară. / Ce bărbat eşti tu dacă nu te impui în faţa lui? / A zis că dacă Adi (fiul lui Alin) ar fi copilul lui, l-ar lega în fundul curţii să nu-l mai audă ţipând.' etc. În general, acuzele Larisei se refereau la momente în care Alin nu era prezent ca să se convingă cu ochii şi urechile lui. Acesta părea să creadă cam tot ce-i spunea soţia lui, de parcă era hipnotizat sau „vrăjit' şi îi scăzuse puterea de discernământ. În felul acesta, s-a ajuns în timp la răcirea faţă de Tavi şi la destramarea trupei Talisman', au mai spus surse din anturajul lui Alin Oprea pentru sursa citată.

Citește și: Dani Oțil a împlinit 40 de ani!A făcut o petrecere pe cinste și a dansat pe ritmuri lăutărești

Noi detalii în scandalul momentului! Prietenii susțin că Alin Oprea s-a schimbat radical: "De când e cu  amanta a început să îşi denigreze soţia"Noi detalii în scandalul momentului! Prietenii susțin că Alin Oprea s-a schimbat radical: "De când e cu  amanta a început să îşi denigreze soţia"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter