Dani Oțil a împlinit 40 de ani! A făcut o petrecere pe cinste și a dansat pe ritmuri lăutărești

Publicat pe

Dani Oțil, prezentatorul de la Neața, a împlinit 40 de ani, ocazie de care a profitat pentru a face o petrecere alături de cei dragi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu toate că mulți nu i-ar da această vârstă, Dani Oțil a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani. Precum era de așteptat, evenimentul nu putea trece neobservat, fără o petrecere dată în cinstea lui.

Totul a arătat splendid, iar prietenii i-au făcut urări de la primele ore ale dimineții și au continuat pe tot parcursul zilei.

Citește și: Ce fiice superbe are Regina Letizia a Spaniei!Prințesele sunt greu de deosebit între ele

Matinalul de la Neata a organizat un eveniment, la care și-au făcut prezența zeci de invitați, pentru a-i fi alături în această zi specială. De la eveniment nu au lipsit Ana Baniciu, Raluka, Ramona Olaru și Cuza, bineînțeles colegul lui, Răzvan Simion, Ștefan Bănică Jr. și mulți alții.

Citește și: Ion Țiriac vrea ca România să importe vaccinul lui Putin anti-COVID-19:'Aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa e în spital, și nu îl ia'

Dani Oțil, asaltat cu mesaje de ziua de naștere

În tot acest timp alături i-a stat și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, care i-a transmis încă din vreme un mesaj partenerului ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 2 ani.

‘La mulți ani, ochi frumoși’, a scris Gabriela, la imaginea cu ei, alături de două inimioare.

La mulți ani, bătrâne„, i-a transmis Răzvan Simion.

Dănuț… cand eram mică am făcut o listă cu oameni pe care îi admir și pe care vreau sa îi cunosc! Dănuț e cel mai smart om de la tv alături de Răzvan Simion și toată echipa Neața! Mă bucur că îl cunosc și îmi e atât de drag ca om! Îi doresc tot ce e mai frumos, simplu Și bun! La mulți ani, Dani Oțil … esti un om special!„, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Citește și: Andra a împlinit 34 de ani! Și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și prieteni:„Ce repede trece timpul'

De asemenea, în dreptul fotografiei postate de Dani Oțil în ziua respectivă, vedete precum Gina Pistol, Florin Ristei, Jorge, Monica Bârlădeanu, Sore, Adi Hădean, Anamaria Prodan și mulți alții i-au făcut urările de rigoare.

Petrecerea a ieșit excelent, dovadă stând imaginile postate pe rețelele de socializare: a fost mâncare bună, muzică pe măsură, multă voie bună, o atmosferă degajată, care le-a permis invitaților să se simtă excelent.

Dani Oțil a împlinit 40 de ani! A făcut o petrecere pe cinste și a dansat pe ritmuri lăutăreștiDani Oțil a împlinit 40 de ani! A făcut o petrecere pe cinste și a dansat pe ritmuri lăutărești

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter