Andra și Cătălin Măruță aniversează 12 ani de căsnicie. Mesajul artistei: "Mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie"

Publicat pe

Andra și Cătălin Măruță aniversează astăzi 12 ani de căsnicie, iar artista se consideră extrem de norocoasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Au trecut nu mai puțin de 12 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA în fața ofițerului tării civile. Acum, au doi copii frumoși și formeză unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz!

Andra și Cătălin se simt împliniți și fericiți! Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, au o relație solidă și totul pare să meargă ca pe roate în relația lor.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă:„Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani'/ EXCLUSIV

Eva și David întregesc tabloul de familie și își fac părinții mândri în fiecare zi, astfel că nimic nu le lipsește atât timp cât există sănătate și multă dragoste.

Chiar Andra a precizat cât de norocoasă se simte în aceste momente: „De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, a transmis solista.

Citește și: Andreea Bălan, posibilă răsturnare de situație la divorț!Artista, acuzată de infidelitate de către George Burcea?

Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.

Citește și: Cine este Octavian Ciovică, concurent Ferma. Consilier politic și celebru pilot:„Toată viața am umblat după provocări. O să fiu ca la un salon de SPA'

Andra și Cătălin Măruță aniversează 12 ani de căsnicie. Mesajul artistei: "Mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie"Andra și Cătălin Măruță aniversează 12 ani de căsnicie. Mesajul artistei: "Mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter