Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Am crezut că nu o să-mi revin, eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele"

Publicat pe

Anca Serea trece prin momente grele! Vedeta, care a fost internată în spital, a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și-a pus fanii pe jar când a anunțat că a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale, Sarah, pentru că este internată în spital. Acum, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a fost internată și cum s-a întâmplat totul.

În momentul în care a avut primele simptome, vedeta se afla în Bulgaria, alături de soțul ei, Adrian Sînă.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă:„Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani'/ EXCLUSIV

„În primul rând vreau să-i spun fetiței mele Sarah că o iubesc mult și îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de ea de ziua ei. Am primit numeroase mesaje de la voi, de îngrijorare, pentru care vreau să vă mulțumesc. Din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sănătate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos, chiar comparativ cu cel din România. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă deloc, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele', a declarat vedeta într-un live pe Instagram.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu s-a împăcat cu fostul logodnic, după ce și-au spus adio cu puțin timp înainte de nuntă

De asemenea, Anca Serea a povestit că și soțul ei s-a speriat foarte tare, iar analizele au indicat valori foarte mici de fier și hemoglobină.

„Mi s-a părut că a durat o veșnicie până a venit ambulanța, 10-15 minute, nu mi-am dat seama Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc și nu puteam să ne înțelegem cu ei. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital cu secție COVID. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria pentru că ne-a fost teamă să plecăm și am ajuns cu greu acasă, la București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. (…) Hemoglobina am avut-o 5-6 știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte, foarte mică, iar fierul l-am avut 5, a povestit Anca Serea.

Citește și: George Burcea și Anda Adam, noii concurenți de la Ferma!Noul sezon al emisiunii de la ProTV vine cu multe surprize

De asemenea, Anca Serea a lămurit, în urma numeroaselor întrebări primite, că și-a făcut și testul COVID, rezultatele fiind, din fericire, negative: „Am primit multe întrebări legate dacă aș fi depistată pozitiv cu COVID-19. Nu, am facut acest test Înainte sa mă internez. Am stat într-o secție tampon. Rezultatul testului a fost, din fericire, negativ”.

Anca Serea a fost externată

Anca Serea a anunțat, tot pe rețelele de socializare, că a fost externată și că se simte puțin mai bine.

„În sfârșit, am ajuns acasă! Și… sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viața unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ține, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de tine sau al celor care țin la tine. Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată in spital din cauza anemiei. Este o problema de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu„, a scris Anca Serea pe Instagram.

Citește și: Amalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă!„M-au dat cu capul de pământ și au…' Motivul halucinant pentru care a ajuns la spital

Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Am crezut că nu o să-mi revin, eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele"Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Am crezut că nu o să-mi revin, eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele"

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter