Gwen Stefani se căsătorește cu Blake Shelton. A spus "da" după 5 ani de relație: "Mi-ai salvat anul 2020"

Publicat pe

Bat clopote de nuntă în showbizul internațional! Gwen Stefani a spus „da” după cinci ani de relație și se căsătorește cu artistul Blake Shelton.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gwen Stefani și Blake Shelton au dat vestea ce mare: se căsătoresc. Artista a spus DA și totul se întâmplă după cinci ani de relație.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum și-au oficializat relația. Au făcut anunțul pe rețelele de socializare prin intermediul unei fotografii care a emoționat fanii.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

„Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!', a scris Shelton pe Instagram.

Gwen Stefani și Blake Shelton, divorțuri neașteptate

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au cunoscut în 2014, pe platourile de filmare ale emisiunii „The Voice', unde erau jurați. La momentul respectiv, atât Gwen Stefani, cât și Blake Shelton erau implicați în alte relații.

Gwen Stefani era căsătorită pe atunci cu artistul englez Gavin Rossdale. Din mariaj au rezultat trei copii: Kingston Rossdale, în vârstă de 14 ani, Zuma Nesta Rock Rossdale de 12 ani și Apollo Bowie Flynn Rossdale, care are 6 ani. Gwen Stefani și Gavin Rossdale au divorțat după 14 ani.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

La rândul lui, Blake Shelton, era căsătorit de patru ani cu interpreta country Miranda Lambert. În trecut, a mai avut o căsnicie de 3 ani cu Kaynette Williams.

„Sunt foarte îndrăgostiți și nu pot sta separați”

Gwen Stefani și Blake Shelton au divorţat în vara anului 2015, iar prima apariție în calitate de cuplu a fost la o petrecere un an mai târziu.

La acel moment, apropiații cuplului susțineau că cei doi și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt și că nu pot sta deloc separați.

Gwen Stefani se căsătorește cu Blake Shelton. A spus "da" după 5 ani de relație: "Mi-ai salvat anul 2020"Gwen Stefani se căsătorește cu Blake Shelton. A spus "da" după 5 ani de relație: "Mi-ai salvat anul 2020"

Citește și: Lily Collins, protagonista serialului Emily in Paris, se mărită!Cum arată inelul de logodnă pe care i l-a oferit iubitul ei, Charlie McDowell

„Încă sunt foarte îndrăgostiți și nu pot sta separați. Amândoi simt că și-au găsit jumătatea și intenționează să fie împreună pentru totdeauna', a spus un apropiat al celor doi.

Gwen Stefani și Blake Shelton, un cuplu și pe scenă

În urmă cu trei ani, Blake Shelton a primit titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă oferit de revista People, fiind primul cântăreţ country care a primit acest titlu.

Gwen Stefani și Blake Shelton formează un cuplu la fel de frumos și pe scenă. Dovadaă stă faptul că piesa lor, „Nobody But You', a ajuns pe locul 1 în topul Billboards Country Airplay și Happy Anywhere.

Citește și: Ashley Park din serialul Emily in Paris, diagnosticată cu cancer:„Inima mea putea să înceteze să mai bată oricând!'

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter