Gabriela Cristoiu, bătută crunt de iubitul ei: „Am căzut lată pe jos...” Are fața tumefiată

Publicat pe

Gabriela Cristoiu a trecut prin clipe groaznice. Aceasta a fost bătută de iubitul ei turc, în ziua de Paște. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii Acces Direct despre cum au decurs lucrurile și a povestit că totul a pornit de la niște mesaje pe care le-a primit ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristoiu a fost bătută cu bestialitate de către iubitul ei în ziua de Paște. Bărbatul a lovit-o la nivelul feței și toracelui, iar Gabriela a suferit răni grave, ajungând la spital. Nu este prima dată când bărbatul este violent cu ea, dar Gabriela l-a iertat și i-a mai oferit o șansă. Acum, situația este cu mult mai gravă, Gabriela fiind bătută cu pumnii și picioarele.

Gabriela Cristoiu, bătută crunt de iubitul ei: „Am căzut lată pe jos...' Are fața tumefiatăGabriela Cristoiu, bătută crunt de iubitul ei: „Am căzut lată pe jos...' Are fața tumefiată

Vedeta a fost invitată în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1 și a povestit cum s-a întâmplat totul. Totul ar fi plecat de la niște mesaje pe care le primea Gabriela. Gelozia l-ar fi făcut pe bărbat să vadă roșu în fața ochilor și s-a năpustit asupra iubitei sale cu o ploaie de pumni și picioare.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:„Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii.De ce au luat această decizie

Citește și: Elena Marin e apărată de iubit, după scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor:'Nu am auzit-o în viața mea…'

Citește și: Motivul pentru care Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor:'Ești cel mai fals de aici'

Gabriela Cristoiu, bătură de iubit de Paște

Gabriela Cristoiu a dezvăluit că a fost internată în spital două zile după ce a fost bătută crunt de către iubitul ei. Pentru a scăpa cu viață din mâinile agresorului ei, Gabriela Cristoiu a sărit pe geam.

Iubitul meu m-a bătut în ziua de Paște. Am fost la biserică, am pregătit masa și acest om s-a gândit el că de ce primesc așa mesaje de Paște. Nu există așa ceva, nu m-am născut în junglă. A băut un pahar de vin, el este musulman. M-a lovit, deci nu există așa ceva, nu se justifică. Acest om a fost foarte supărat pentru că eu am primit niște mesaje de Paște fericit. M-a lovit, se vede, am fost să-mi iau de la INML, m-a lovit cu picioarele în burtă. Am căzut lată pe jos, am mers la baie pentru că îmi curgea sânge din nas. Am fost 2 zile internată, sunt o mână de om. I-am spus să plece din România și a și plecat', a spus Gabriela Cristoiu la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristoiu: „Niciodată nu am păţit aşa ceva '

Nu este prima dată când Gabriela Cristea este victima violenței din partea iubitului ei. De data aceasta, lucrurile au degenerat complet, iar Gabriela a ajuns la spital plină de sânge și în stare de șoc.

Din păcate am făcut marea greşeală să mă împac cu acest turc, am cedat insistenţelor lui, iar ieri, în ziua de Paşte, în loc să am şi eu nişte sărbători frumoase, am pregătit masa, am fost la Biserică şi aşa mai departe, s-a întâmplat că a dat din nou în mine, de această dată mult mai tare şi mai grav decât a făcut-o ultima dată.

Efectiv sunt plină de sânge. Apoi am mers la spital, acum sunt la spital, am nevoie de câteva zile să-mi revin. A fost un moment foarte greu, eu niciodată nu am păţit aşa ceva. Eu am mai primit aşa lovituri de la mama mea de când aveam 5-6 ani, chiar şi când aveam 16 ani, dar să mă lovească un bărbat atât de tare, mie nu mi s-a mai întâmplat', a povestit Gabriela Cristoiu la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter