Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. De ce au luat această decizie

Publicat pe

Alina și Ilan Laufer trăiesc cele mai fericite clipe alături de cei doi copii ai lor. Gemenii s-au născut prematur, dar deznodământul a fost unul fericit și micuții s-au recuperat bine. Acum, Alina Laufer a dezvăluit că nu vor face un botez, dar așteaptă să poată face circumcizia fiului lor, totul datorită religiei, pentru că ei sunt evrei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a intrat în direct la Exclusiv VIP, emisiune realizată de Cristi Brancu, la Prima TV. Alina și Ilan Laufer trec prin cele mai fericite clipe din viața lor, după ce au așteptat 9 ani pentru a avea copii împreună.

Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. De ce au luat această decizieAlina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. De ce au luat această decizie

Gemenii s-au născut prematur, dar acum sunt bine și înconjurați de foarte multă iubire din partea părinților lor. Alina Laufer a vorbit despre mai multe aspecte din viața lor de părinți, printre care și despre botez.

Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem. Oricum, acum nici nu ptea să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie', a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.Cum arată bebelușii la două luni

Citește și: Ce decizie au luat Alina și Ilan Laufer după ce și-au adus acasă gemenii născuți prematur:”Sunt protejați în felul ăsta”

Citește și: Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă, după ce și-a făcut singură manichiura:„Mă simt groaznic'

Citește și: George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată.A fost prins drogat la volan, anul trecut

Ilan și Alina Laufer vor să plece în vacanță

Alina și Ilan Laufer plănuiesc să plece cu micuții lor în vacanță. După ce au fost deja cu cei mici în Prahova, la părinții Alinei, cei doi au prins curaj. După ce au stat mult timp în spital și acasă, Alina și Ilan Laufer își doresc să călătorească.

Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte', i-a mai povestit Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Alina Laufer, despre perioada petrecută în spital

Alina Laufer a vorbit și despre perioada în care a fost internată în spital cu gemenii. Vedeta a spus că a fost o perioadă foarte grea, dar a fost nevoită să fie puternică.

Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic', a mai mărturisit Alina Laufer, potrivit click.ro.

Ilan și Alina Laufer trebuie să meargă periodic la control, la medic, cu gemenii.

Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate', a spus soția lui Ilan Laufer.

Sursa Foto: captură ecran Prima Tv, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter