Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă, după ce și-a făcut singură manichiura: "Mă simt groaznic"

Publicat pe

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme serioase! După ce și-a făcut singură manichiura, vedeta s-a ales cu o alergie severă. A povestit totul pe rețelele de socializare, iar acum ia tratamentul corespunzător pentru a scăpa de coșmarul pe care-l trăiește în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea trece prin clipe grele! Prezentatoarea TV a decis să se ocupe singură de unghiile ei, având în vedere că manichiurista era plecată din oraș. Vedeta a decis să nu mai aștepte reîntoarcerea sa în Capitală, astfel că și-a luat produsele de care avea nevoie și, înainte cu 24 de ore, le-a testat pe două dintre unghii.

Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă, după ce și-a făcut singură manichiura: "Mă simt groaznic"Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă, după ce și-a făcut singură manichiura: "Mă simt groaznic"

Gabriela Cristea a făcut alergie: „Mâinile mele sunt foarte umflate'

Totul părea să fie în regulă, însă a doua zi, după ce și-a și-a făcut cu ojă și restul mâinii, Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă. I s-au umflat mâinile, iar pe picior i-a apărut o eczemă.

'Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie și acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu niște produse noi. Am încercat cu 24 de ore înainte pe 2 unghii și totul a fost ok. Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică.

Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate. Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Am luat antihistaminice. Din păcate, acum mi-a ieșit și ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea', a povestit Gabriela Cristea pe Instagram.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader:„Supraponderală și rea'

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:„Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată.A fost prins drogat la volan, anul trecut

Gabriela Cristea: „Nu pot să fac absolut nimic'

Gabriela Cristea și-a dat seama că a greșit și că s-a grăbit să-și facă singură manichiura, iar acum acuză dureri mari, în special în degete și nu își poate folosi mâinile mult. Prezentatoarea a precizat că nu poate face treburi casnice, din cauza acestei probleme.

Vedeta a cerut ajutor pe rețelele de socializare și speră că starea i se va ameliora cât mai curând.

'Sper să fiu mai bine și să mă refac până diseară. Am buricele degetelor foarte umflate și nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva. Dacă mă puteți ajuta cu un remediu care să-mi amelioreze starea asta, v-aș fi mega recunoscătoare', a mai spus Gabriela Cristea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter