Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Deține un restaurant

Publicat pe

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite? Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite are 40 de ani și a participat la emisiunea difuzată de Antena 1 împreună cu soția lui, o frumoasă româncă de origine vietnameză. Ciprian a obținut o tunică albastră și a intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite are 40 de ani și a participat la show-ul culinar de pe Antena 1 împreună cu soția lui, Bui Hong Nhung. Aceasta este de oricine vietnameză și s-a stabilit în România. Soția lui Ciprian Antone nu face parte din nicio echipă, dar mai mult ca sigur este mândră de soțul ei.

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Deține un restaurantCine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Deține un restaurant

Ciprian Antone și soția lui au deschis un local, în București.

Pandemia ne-a dat curaj să facem asta, am renunțat la vechiul loc de muncă și am decis să facem altceva. Sunt ospătar, ajutor de bucătar, livrator, hostess și tot. E foarte mișto, cred că cele mai mari satisfacții le extragi din lucrurile mărunte', a dezvăluit Ciprian Antone, de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite.Vine din Japonia

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite:”Calc pe cadavre”

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9:'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite? Ciprian Antone și soția lui au participat la Chefi la cuțite separat. Chiar dacă, de obicei, formează o echipă excelentă, de data aceasta, au vrut să fie fiecare pe cont propriu, în bucătărie.

Ciprian Antone a ales să gătească în audiții la Chefi la cuțite o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză de burduf și pulbere de tarhon. Preparatul lui i-a dat pe spate pe cei trei chefi. Ciprian Antone a obținut trei cuțite.

Pe de altă parte, soția lui Ciprian Antone a gătit la Chefi la cuțite noodles cu legume și creveți, însă a obținut două cuțite din partea juraților. Chiar dacă a ajuns în bootcamp, aceasta nu a trecut mai departe.

Ciprian Antone i-a impresionat pe cei 3 jurați

Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite? Ciprian Antone nu i-a dat pe cei trei chefi pe spate doar cu preparatul său inedit, ci și cu povestea lui de viață. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au rămas uimiți de vasta experiență a concurentului în domeniul restaurantelor, potrivit wowbiz.ro.

Ciprian Antone le-a povestit celor trei jurați de la Chefi la cuțite despre numeroasele locuri în care a lucrat. Experiența lui din domeniul restaurantelor este, în special pe parte, organizatorită. Acum, Ciprian are ocazia să își depășească limitele și să trăiască una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lui, la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter