Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: "Calc pe cadavre"

Publicat pe

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite? Cei care s-au întrebat cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite au avut ocazia să îl cunoască mai bine pe ambițiosul concurent în prima confruntare dintre echipe. Acolo, a dovedit încă o dată că este determinat să ajungă cât mai departe în competiție și chiar să o câștige… Iar asta cu atât mai mult cu cât începuturile sale în bucătărie au fost modeste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite. Fanii show-ului culinar au avut ocazia să îl vadă pe ambițiosul concurent în prima confruntare dintre echipe. Dorin Voiasciuc, în vârstă de 31 de ani, a surprins cu declarațiile sale încă din preselecții, când a recunoscut că a venit să câștige. Mai mult, concurentul nu s-a sfiit că e gata să facă orice pentru a câștiga concursul.

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: "Calc pe cadavre"Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: "Calc pe cadavre"

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite

Cu siguranță povestea lui Dorin Voiasciuc și ambiția cu care a reușit în viață au fost imediat remarcate de telespectatori încă din preselecțiile la Chefi la cuțite. Atunci, Dorin a venit cu un preparat cu care i-a impresionat pe cei trei chefi în egală măsură ca povestea despre începuturile sale modeste.

Dorin nu s-a sfiit să mărturisească faptul că a pornit în bucătărie de la spălat vase, într-un restaurant libanez din străinătate. Mai mult, concurentul a povestit că nu mai puțin de 4 ani în localul unde lucra, dormind pe jos, după ce se închidea restaurantul, în timp ce hainele și le spăla în bucătărie. Toate acestea l-au călit pe Dorin, concurentul dovedindu-și ambiția încă din preselecții.

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: 'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: Cum și-a cunoscut Sorin Brotnei soția: „Nu l-am recunoscut, am crezut că e fotograf”

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Costel Busuioc, zidarul-tenor. Refuză să mai apară la TV

Citește și: Raluca Pascu vorbește despre relația cu Pepe, după divorț: „E mai bine să fim fericiți”

„Dovedim și facem show, pentru asta am venit. Lovim, luăm tot, luăm titlul și am plecat. Dacă am trecut de etapa asta, dincolo calc pe cadavre, fac tot în spatele meu. Nu am prieteni în bucătărie, pentru titlu nu am pe nimeni prieten. O să fac orice să îmi ating scopul. Te ajut, te îndrum, dar nu îți dau titlul pe munca mea. Adică eu am chestia asta și la bucătărie', a mărturisit Dorin Voiasciuc în audițiile Chefi la Cuțite.

Dorin Voiasciuc este în echipa lui Sorin Bontea, la Chefi la Cuțite

Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite. În audiții, Dorin Voiasciuc i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatul său, unul extrem de elaborat. Atunci, concurentul a gătit o rețetă de antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă, piure de sfeclă, crustă de fistic și pastă de trufe și l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să recunoască faptul că a gătit-o mai bine chiar decât a făcut-o el în competiția pentru amulete…

„Ai gătit carnea asta mai bine decât am gătit eu la amuletă', a mărturisit chef Scărlătescu.

Ulterior, Dorin Voiasciuc a trecut și de bootcamp și a intrat în echipa lui Sorin Bontea, la Chefi la Cuțite. Concurentul a trecut cu bine și peste primul duel în echipe și este pregătit să meargă cât mai departe în competiție.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter