Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune. Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Publicat pe

Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflctoarelor în urmă cu 7 ani, iar de atunci s-a schimbat radical. Fostul prezentator, în vârstă de 44 ani, este astăzi de nerecunoscut. Iată cu ce se ocupă și ce planuri de viitor are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mircea Solcanu a renunțat în urmă cu 7 ani la televiziune și a lăsat în spate și celebritatea. Fostul prezentator s-a numărat printre cele mai simpatizate vedete PRO TV. Între timp, el și-a schimbat total stilul de viață, mai ales că s-a confruntat și cu probleme serioase de sănătate.

Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune. Are o afacere în Constanța și e student la TeatruCum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune. Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Mircea Solcanu s-a schimbat mult și ceea ce privește aspectul fizic. Și-a lăsat părul lung, a mai pus câteva kilograme față de perioada când îl vedeam la tv, iar acum cu greu poate fi recunoscut.

Mircea Solcanu deține o afacere în Constanța și este student

Mulți se întreabă cu ce se mai ocupă Mircea Solcanu, după retragerea de pe sticlă. Ei bine, fostul prezentator are o mică afacere în Constanța. Este vorba despre un mic spațiu comercial, la parterul unui bloc. Mai mult, în urmă cu câțiva ani el a avut chiar și o plajă în administrare.

În egală măsură, Mircea Solcanu este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, la secția 'artele spectacolului- actorie'.

De asemenea, în timpul liber fostul prezentator obișnuiește să întreprindă activități de voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor, potrvit wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de la dispariţia din televiziune.Prin ce a trecut fostul prezentator TV

Citește și: Mircea Solcanu, îndurerat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.Ultimul omagiu adus creatorului de modă

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

A fost operat pe creier la Viena

În urmă cu 9 ani, Mircea Solcanu a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă, la Viena, fiindu-i depistată o tumoare la cap. Operația a fost un succes, așadar fostul prezentator TV s-a decis să-și evalueze prioritățile.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea', a declarat la acel moment Mircea Solcanu pentru click.ro.

A făcut carieră la PRO TV și Acasă TV

Reamintim că Mircea Solcanu s-a bucurat de succes în perioada în care a lucrat la PRO TV și Acasă TV, unde a prezentat Poveștiri Adevărate, alături de Cabral. El a fost nevoit să părăsească trustul în urma unor afirmații în legătura cu cazul lui Ionuț Anghel, care au scandalizat la acel moment.

Apoi, a mai lucrat pentru scurt timp la Kanal D, unde a realizat matinalul și emisiunea 'Draga mea prietenă' împreună cu Cristina Șișcanu. Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor de la finalul anului 2014. De atunci este cât se poate de discret, inclusiv conturile sale de socializare fiind private, fostul prezentator dorind să-și păstreze aproape numai prietenii apropiați.

Sursa foto: Libertatea, Click

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter