Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin: "Am intrat în depresie mai bine de 6 luni"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, ne-a vorbit despre drama care i-a marcat și i-a schimbat percepția asupra vieții. A suferit un accident, în urmă căruia a căzut într-o depresie mai bine de jumătate de an. Acum susține că și-a revenit și ne-a spus în ce măsură i-a schimbat viața celebritatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

„Când ești tânăr, ești ușor de influențat și vrei să alegi calea mai ușoară, sunt cuvintele tale. Regreți acum alegerile pe care le-ai făcut?

Nu regret alegerile greșite din viața mea pentru că, în primul rând, acest lucru m-ar bloca pe mine să evoluez. Mă observ, mă iert și mă accept!

Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin: "Am intrat în depresie mai bine de 6 luni"/ EXCLUSIVDrama neștiută a Burlacului Andi Costantin: "Am intrat în depresie mai bine de 6 luni"/ EXCLUSIV

Andi Constantin: „Am avut un accident de mașină'

Care este cel mai greu și cel mai dureros moment pe care l-ai avut de depășit și cum ai reușit să te pui pe picioare?

Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare. Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată! Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață. Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet.

Citește și: Program TV Burlacul.De ce se difuzează show-ul de la Antena 1 joi seara

Citește și: Simona Bălăceanu este câștigătoarea Burlacul?Detaliul care a dat de înțeles că este aleasa lui Andi

Citește și: Jador s-a împăcat cu Georgiana:„Mi-a zis că se însoară'

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Andi Constantin: „Pentru mine, celebritatea nu a fost niciodată miza'

Ce schimbări a adus, concret, celebritatea în viața ta? Și bune, și mai puțin bune…

Pentru mine celebritatea nu a fost niciodată miza, ci a venit ca o consecință a apariției la televizor, ca o răsplată a publicului pentru faptul că am fost mereu cât se poate de sincer, deschis și vulnerabil. Cele mai mari beneficii au fost mesajele de la oameni care m-au încurajat, care mi-au arătat că mă înțeleg, că mă susțin și că nu mă judecă pentru alegerile sau greșelile mele.

Eu, timidul, introvertitul, mi-am făcut sute de mii de prieteni virtuali care au grijă să îmi amintească faptul că îmi sunt alături. Din punct de vedere financiar, beneficiile sunt mult mai mici decât își imaginează cei care sunt gata să sacrifice orice pentru celebritate, însă nu pot să neg existența lor. Oricum, nu sunt sume care să îmi schimbe radical stilul de viață.

Andi Constantin: „Evident că există hate și în jurul meu'

Aș spune că aspecte negative nu sunt, dar asta pentru că eu aleg să mă feresc de ele. Evident că există hate și în jurul meu, în mediul online. Toți cei care apar la televizor au parte și de astfel de reacții, însă te ating doar dacă permiți acest lucru. Eu aleg să îmi concentrez întreaga atenție pe pozitivitate, și nu mă refer aici la laude, ci la critica constructivă.

Mi-am construit o comunitate de persoane care știu să ofere atât laude, cât și critici, însă este o comunitate din care îi exclud pe cei care aruncă răutăți gratuite la adresa mea sau la adresa celor din comunitatea mea. În public, în viața mea de zi cu zi, nu am avut parte de consecințe negative ale popularității mele. Nu sunt încă la nivelul de celebritate la care să simt că îmi este violată intimitatea sau că îmi este afectată viața privată.

Sursa foto: PR, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter