Adrian Neaga și Raluca Macovei s-au căsătorit în secret. Au o relație din 2015

Publicat pe

Timp de 6 ani, Raluca Macovei și Adrian Neaga au o relație extrem de discretă, iar cei doi s-au căsătorit în mare secret. Ei au devenit părinți la sfârșitul anului 2019, iar puțini știau inclusiv faptul că Raluca Macovei și Adrian Neaga formează un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De aproximativ 6 ani, Raluca Macovei trăiește o discretă poveste de dragoste alături de fostul fotbalist Adrian Neaga. Puțini știau că cei doi formează un cuplu, iar cea care a făcut publică relația a fost chiar vedeta. Raluca Macovei a postat o fotografie pe una dintre rețelele de socializare, unde a postat mesajul: 'decembrie 2015'. Asta înseamnă că cei doi au o relație de aproximativ 6 ani.

Adrian Neaga și Raluca Macovei s-au căsătorit în secret. Au o relație din 2015Adrian Neaga și Raluca Macovei s-au căsătorit în secret. Au o relație din 2015

Pentru a rămâne însărcinată, Raluca Macovei a făcut mai multe tratamente. În urmă cu doi ani, vedeta aducea pe lume gemeni, o fetiță și un băiețel. Tatăl copiilor este Adrian Neaga sau Rică Neaga, așa cum mai este cunoscut.

Soțul unei femei care a născut în același timp cu Raluca Macovei a făcut declarații emoționante despre momentul în care vedeta a fost luată de la spital de Adrian Neaga. Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rica Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon', a declarat bărbatul, relatează spynews.ro.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc înainte de nașterea bebelușului: „Nu am înțeles de ce trebuie analize'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, soția și cele trei fiice, pe coperta VIVA! de Mai. Totul despre viața lor de familie

Citește și: Cum a hotărât Ovidiu Cuncea să devină preot: „Am văzut-o pe Maica Domnului ieșind din icoană'

Raluca Macovei nu a vorbit niciodată despre tatăl gemenilor

Vedeta a fost extrem de discretă cu viața sa amoroasă și chiar după ce a devenit mamă. Raluca Macovei nu a vorbit niciodată despre tatăl gemenilor.

În urmă cu câteva luni, Raluca Macovei și Adrian Neaga au fost surprinși împreună. Cei doi nu au vorbit niciodată despre relația pe care o au de mai bine de 5 ani.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter