Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: "E urât să vadă copiii"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Misha și Connect-R au divorțat în vara anului 2018. Nu s-au despărțit cu scandal, având una dintre cele mai civilizate despărțiri din showbiz. Încă locuiesc împreună și mulți speră chiar la o împăcare între cei doi! Artistul rupe tăcerea după mai bine de trei ani și spune cum se înțelege cu mama fiicei lui și dacă mai există șanse de împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Trebuie să recunoaștem și să subliniem public faptul că tu și Misha ați avut una dintre cele mai civilizate despărțiri din showbiz. Și aș vrea să ne povestești și nouă cum ați reușit, pentru că sunt sigură că sunt mulți cititori care ar vrea să știe rețeta succesului, în acest sens.

Comunicarea este foarte importantă. Dacă ești un om sincer și îți cunoști defectele, totul devine ușor. Foarte multe persoane și-au spălat rufele în public. Eu asta vorbeam și cu ea, timpul trece, iar declarațiile rămân peste ani și e urât să le vadă copiii.

Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: "E urât să vadă copiii"/ EXCLUSIVAdevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: "E urât să vadă copiii"/ EXCLUSIV

Noi am evoluat foarte mult împreună, iar cel mai important lucru pe care l-am învățat împreună este că, indiferent dacă ești într-o relație sau închei o relație, este vorba despre tine și doar despre tine. Tu trebuie să analizezi, să tragi concluzii unde și de ce ai greșit sau cum ai fost în relația cu celălalt. Nu e niciodată despre celălalt, este despre tine.

Connect-R, despre Misha: „Acum ne înțelegem mult mai bine'

Ai declarat că locuiți toți trei în aceeași casă, în continuare. Totul se rezumă doar la educația fetiței voastre sau se întâmplă să vă dați câte un sfat, să vă ajutați reciproc atunci când este cazul?

Ne ajutăm, ne dăm sfaturi, suntem prieteni.

Citește și: Dramele din viața actriței Dorina Lazăr:„Bărbatul meu a murit de cancer. Fiicei mele i-a fost frică să nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama biologică:„În sfârșit, ne-am strâns în brațe'

Citește și: Ce se întâmplă între Connect-R și Misha, la 4 ani de la divorț.Artistul i-a trimis un mesaj de dragoste

Citește și: Surpriză! Connect-R și Misha locuiesc împreună, la 3 ani de la divorț:”Noi suntem împăcați”

Sunt convinsă că fiecare a avut partea lui de vină și cred că încă este un subiect sensibil… Greșesc dacă spun că vă înțelegeți mai bine acum decât pe vremea când formați un cuplu?

Așa este, ne înțelegem mult mai bine.

Ce spune Connect-R despre o împăcare cu Misha

Probabil că ai văzut și tu reacțiile fanilor din social media… După fiecare imagine cu voi și fiica voastră împreună mulți speră chiar la o împăcare cu Misha… Erați un cuplu tare iubit. Lucrurile pe plan sentimental sunt total încheiate pentru voi sau mergi pe principiul… niciodată să nu spui niciodată?

Merg pe principiul niciodată să nu spui niciodată, dar am învățat să nu mai am așteptări.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă