Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama biologică: "În sfârșit, ne-am strâns în brațe"

Publicat pe

Cristina Ciobănașu a avut emoții mari la revederea cu mama ei biologică. Femeia care i-a dat viață nu locuiește în România, iar restricțiile pandemiei le-au împiedicat să se strângă în brațe aproape doi ani. Chiar înainte de Paște, mama Cristinei Ciobănașu a putut să se întoarcă în țară și să-și revadă copiii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adoptată de Ruxandra Ion, Cristina Ciobănașu are o relație foarte bună cu mama ei biologică. Pentru că muncește în altă țară și nu a putut reveni în România din cauza restricțiilor, Cristina și mama ei nu s-au văzut timp de aproape doi ani. Revederea a fost, desigur, emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi!

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama biologică: "În sfârșit, ne-am strâns în brațe"Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama biologică: "În sfârșit, ne-am strâns în brațe"

„Ne-am enervat și am venit acasă. S-a întors mama, în sfârșit, în țară, după un an și nouă luni în care n-am văzut-o. A venit acasă. (…) După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe', a transmis Cristina Ciobănașu pe Instagram.

În urmă cu 12 ani, povestea Cristinei a fost prezentată la Dansez pentru tine. Pe atunci, Cristina avea 12 ani și trăia cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, fără baie şi bucătărie. Alex Velea a fost impresionat imediat şi a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu.

Însă, profund afectată emoțional de drama fetiței cu ochi mari, albaștri, care știau doar să plângă până în acel moment, a fost Ruxandra Ion, „mama telenovelelor de la Acasă TV”. Aceasta i-a schimbat viața când a decis să o ajute să vină în București și să o ia sub aripa ei protectoare.

Imediat a terminat şcoala gimnazială, a urmat şi liceul în Bucureşti. Cristina Ciobănaşu absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia Actorie.

Ruxandra Ion i-a oferit nu doar dragostea de mamă, ci a și ajutat-o enorm în carieră, mai întâi prin proiectul La La Band, apoi găsindu-i roluri în serialele pe care le-a produs.
E frumos să ai două familii, două locuri cărora să le spui acasă', declară actrița când vine vorba de părinții ei.

Citește și: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț: ‘Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți’

Citește și: Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui au luat o decizie importantă

Citește și: Cine este Mădălin Voicu. A fost căsătorit de 3 ori și are 7 copii cu 5 femei

Are două perechi: cei biologici și cei care, practic, au adoptat-o, luând-o în casa lor și oferindu-i șansa la o viață frumoasă – Ruxandra Ion și soțul ei. Chiar dacă primii ani de viață nu au fost prea fericiți pentru ea, deoarece părinții au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate pentru a le putea oferi ei și fratelui ei un trai mai bun, Cristina a avut mereu o relație specială cu aceștia.

Cristina Ciobănașu își susține familia biologică și financiar

Crescută de bunică până în momentul în care a fost luată la București de Ruxandra Ion, actrița și-a promis că plecarea ei nu va fi în zadar și că atunci când va fi pe propriile picioare își va ajuta rudele.

S-a ținut de cuvânt, iar în momentul de față, când cariera ei este în plină ascensiune, obținând rol după rol în serialele produse de mama adoptivă, își ajută cât poate de mult părinții.

Aceștia, întorși în țară după ce, ani la rând, au lucrat în străinătate, sunt susținuți acum financiar de fiica lor. Suportul financiar este, într-un fel, și o compensație pentru faptul că vedeta nu ajunge decât rar acasă, la părinții biologici. Aceștia locuiesc destul de departe, la Botoșani, iar ea nu are cum să se rupă de București mai mult de o zi, două. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter