Cine este Mădălin Voicu. A fost căsătorit de 3 ori și are 7 copii cu 5 femei

Publicat pe

Cine este Mădălin Voicu, invitatul din această seară la emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai'? Are un trecut amoros tumultuos, fiind căsătorit de trei ori și având șapte copii. Cinci femei l-au făcut tată pe Mădălin Voicu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mădălin Voicu? Mulți îl știu de la televizor fiind un bărbat direct, dar și cu lipici la femei. În această seară, Mădălin Voicu a fost invitat la emisiunea de la Kanal D, '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a răspuns celor mai incomode întrebări despre viața personală, dar și profesională.

Cine este Mădălin Voicu. A fost căsătorit de 3 ori și are 7 copii cu 5 femeiCine este Mădălin Voicu. A fost căsătorit de 3 ori și are 7 copii cu 5 femei

Mădălin Voicu este un politician celebru, activ pe scena publică românească de mai bine de două decenii, însă cine ar fi crezut că la bază este muzician. În calitate de violonist și dirijor, el a încântat publicul cu numeroase concerte pe cele mai mari scene ale României și nu numai. Mădălin Voicu provine dintr-o familie cu tradiții muzicale vechi de aproape 200 de ani.  

Pentru cei care încă se mai întreabă cine este Mădălin Voicu, el este un personaj plin de umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile.

Citește și: Mădălin Voicu i-a certat pe Clejani, că au greșit mult în educația Margheritei: „Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar…”

Citește și: Ce spune Cozmin Gușă despre relația cu Laura Andreșan: „Mie mi-a părut rău de derapajul ei”

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă: „Îmi plac bărbații care aduc flori” / EXCLUSIV

Citește și: Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai. Fostul premier, invitat la emisiunea 40 de întrebări

Cine este Mădălin Voicu? Are 7 copii cu 5 femei

Se consideră un om împlinit pentru ca are şapte copii pe care îi iubeste ca pe ochii din cap. În vârstă de 68 de ani, politianul are șapte copii cu cinci femei diferite.

Mădălin Voicu are doi băieți cu Carmen Olteanu, pe Ștefan și pe Ion, doi copii cu fosta soție, Adriana, pe Ioana și pe Tudor, pe Mădălin Voicu Jr, dintr-o relație anterioară, și încă doi băieți stabiliți în străinătate, proveniți tot din iubiri pasagere. 'Pentru mine, copiii sunt aer, soare, respiraţie, viaţă', declara politicianul.

Cine ar fi crezut că Mădălin Voicu este divorțat de trei ori până acum. Până să fie cu Carmen Olteanu, politicianul a mai avut trei soții. În anul 2017, Mădălin Voicu divorțat de pictorița Carmen Olteanu, apoi și-a găsit fericirea în brațele altei femei, Adriana. „Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!', a povestit politicianul.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter