Ce spune Cozmin Gușă despre relația cu Laura Andreșan: "Mie mi-a părut rău de derapajul ei"

Publicat pe

În 2004, așa-zisa poveste de dragoste dintre Cozmin Gușă și Laura Andreșan ținea prima pagină a presei. Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut acum Cozmin Gușă cu privire la relația dintre el și fosta jurnalistă și actriță de filme pentru adulți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În presa vremii s-a scris nu o dată că notorietatea Laurei Andreșan i se datorează lui Cozmin Gușă, cel care, în calitate de director al Jurnalului Național o adusese pe jurnalista și fosta actriță de filme pentru adulți din provincie, fapt susținut și de unii politicieni. S-a vehiculat atunci că între cei doi era mai mult decât o relație profesională.

Ulterior, lucrurile s-au complicat după ce Laura Andreșan l-a acuzat de hărțuire sexuală pe vicepreședintele PSD Liviu Negoiță, în campania electorală din 2004, creând un scandal imens. Atunci au apărut voci care au susținut că la mijloc se afla Cozmin Gușă, care ar fi instrumentat întregul scandal…

Ce spune Cozmin Gușă despre relația cu Laura Andreșan: "Mie mi-a părut rău de derapajul ei"Ce spune Cozmin Gușă despre relația cu Laura Andreșan: "Mie mi-a părut rău de derapajul ei"

Ce relație a existat, de fapt, între Cozmin Gușă și Laura Andreșan

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, deși au trecut atâția ani de atunci, Cozmin Gușă nu a scăpat de tirul întrebărilor cu privire la presupusa sa relație cu Laura andreșan. Iată ce a răspuns când a fost întrebat dacă între ei a existat o poveste amoroasă!

'Nu. Dar nu are valoare nici ce spun eu, nici ce spune ea, probabil, având în vedere palmaresul pe care îl are. Mie mi-a părut rău de derapajul ei în zona asta. (…)

Ea a scris o carte cu vreo 40 de nume de celebrități din toate domeniile, în care descrie nu doar actele sexuale, ci și dimensiuni, detalii intime. E limpede că ea a acționat probabil manipulată de niște servicii secrete. Cine crezi că făcea acele filaje, pentru că foarte multe sunt cu filaje. Dorin Cocoș era să divorțeze de Elena Udrea pentru că a apărut pe 13 decembrie 2004, după ce am câștigat alegerile, imagini cu Dorin Cocoș  care făcea sex cu Laura Andreșan. Cine putea să facă asta? Ca Elena să vină să spună că vrea să divorțeze exact a doua zi”, a povestit Cozmin Gușă, în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: O mai ții minte pe Laura Andreșan? Cum arată la un an după ce a născut și ce meserie neașteptată are acum iubita lui Grasu XXL

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri: „Aflam, pur și simplu”

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice: „Nu vreau să-mi schimb…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19. „Nu mă puteam da jos din pat…’

Citește și: Mirela Vaida, amenințată din nou: ‘A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile’

Laura Andreșan a negat relația

Acum, cea supranumita profa de sex, are o altă viață. Laura Andreșan formează un cuplu cu Grasu XXL de mai bine de 10 ani, este psiholog și mama unei fetițe superbe. Iar trecutul tumultuos a fost de mult dat uitării…

Acum 17 ani însă fosta jurnalistă și actriță de filme pentru adulți a făcut multe valuri în presă, dar și în lumea politică. Relația dintre Cozmin Gușă și Laura Andreșan a fost îndelung comentată, la vremea respectivă speculându-se că între ei ar exista o relație amoroasă. Jurnalista, care de-a lungul timpului nu a ezitat să vorbească deschis despre bărbații care i-au trecut prin pat, a negat însă că între ea și Cozmin Gușă ar fi existat o legătură de altă natură decât profesională.

'Cozmin Gușă nici măcar nu este genul de bărbat cu care aș fi dispusă să mă culc. Relațiile noastre au fost strict profesionale, nici vorbă de relații sentimentale. E doar un om care a avut încredere în aptitudinile mele profesionale', mărturisea la vremea respectivă Laura Andreșan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter