Mirela Vaida, amenințată din nou: ”A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile”

Publicat pe

Mirela Vaida a fost amenințată din nou. După ce în urmă cu aproape o lună o femeie a intrat dezbracată în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu un bolovan spre ea, acum vedeta se din nou în pericol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Mirela Vaida nu are liniște nici la o lună de la incidentul care s-a întâmplat în direct, pentru că a fost amenințată din nou. Prezentatoarea de la Antena 1 susține că femeia care a atacat-o, dar și complicea sa ar fi fost puse de cineva ca să-i facă rău.

Mirela Vaida, amenințată din nou: 'A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile'Mirela Vaida, amenințată din nou: 'A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile'

Mirela Vaida se teme pentru viața ei, mai ales că este din nou amenințată. Vedeta a transmis în direct, la televizor, un mesaj pentru procurorii care se ocupă de cazul ei.

„Sunt detalii pe care nu pot să le fac publice, dar sunt scrise negru pe alb. Aceste femei au primit nişte telefoane de la cineva înainte să ajungă la sediu.

Au fost puse de cineva, nu ştim de către cine momentan. Dar ele au spus asta! Suntem acuzaţi că complicam ancheta, că nu vă lăsăm să vă faceţi treaba… Vă lăsăm, dar nu pot să aştept să îmi dea cineva cu bolovanul în cap când plec acasă!

Vă rog să vă faceţi treaba! Procurorii trebuie să facă asta, v-am dat-o pe făraş! Trăim într-un stat indolent. Nu se poate aşa ceva. E tot pe aici cea care mă ameninţă, v-o dăm din nou, ce faceţi cu ea, dragi procurori?', a spus vedeta la Acces Direct.

Avocatul prezentatoarei TV susține că s-a greșit de la bun început în această anchetă. „S-a greşit din start în această anchetă. Trebuia să aibă loc o percheziţie pentru a se ajunge la autorul moral al acestei fapte', a declarat avocatul.

Citește și: Mirela Vaida, despre femeia care a atacat-o la Acces Direct. Răsturnare de situație în dosar: 'A fost tentativă de omor'

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida. Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Agresoarea Mirelei Vaida, externată de la Obregia: „Această femeie va da în cap cuiva care nu se va feri”

Citește și: Mirela Vaida, mesaj cutremurător după atacul de la Acces Direct: 'Vreau să-mi apăr viața și pe a copiilor mei'

Mirela Vaida, față-n față cu complicea femeii care a atacat-o

Vedeta de la Antena 1 se teme în continuare penrtu viața ei. Mirela Vaida a stat față-n față cu complicea femeii care a atacat-o în urmă cu aproximativ o lună. După ce a fost amenințată din nou, Mirela Vaida și-a făcut curaj și a mers să se întâlnească cu cea care a declarat că și-ar dori să o vadă în scaun cu rotile.

Este vorba despre Lămâia Stănescu, cea care i-ar fi fost complice femeii care a atacat-o cu un bolovan uriaș în urmă cu câteva săptămâni. Însoțită de avocat și de mai mulți reporteri, Mirela Vaida a mers să discute cu Lămâia Stănescu.

„Lămâia, spune-mi, te rog, cine v-a spus vouă că eu v-am furat banii? Ne-am întâlnit noi vreodată? Vreau să știi că nu am să vă datorez vouă niciun ban.

Cine v-a spus vouă lucrul acesta să știți că v-a mințit. Dacă pot să te ajut, eu pot să te ajut cu o mică sumă de bani, dar eu nu am să-ți datorez ție sute de milioane. Vreau să te liniștești, eu nu ți-am vrut niciodată răul. Eu am acasă trei copii, eu îmi văd de familia mea și vin la muncă cum face tot omul.

Gândește-te că eu era să rămân cu sechele fizice pe viață. Tu te gândești la trauma prin care trec eu? Dimineață ai spus că vrei să mă vezi în scaun cu rotile. Eu zic să sunăm la Poliție, că mă simt mai liniștită dacă cineva competent o anchetează. Dacă este cineva în spatele vostru este mai bine să spui. Eu te-am iertat și vreau să știi că eu nu îți sunt dușman', i-a transmis Mirela Vaida.

Femeia a izbucnit în lacrimi și și-a cerut iertare. Lămâia Stănescu a declarat că de fapt ținta ei era Simona Gherghe. „Vreau să vă cer iertare. Vă rog frumos să mă iertați, că nu vă cunosc și nu mai fac așa. Am spus așa la nervi. Antoanela a spus prima dată asta. A spus că eu din păcate știu ce îi fac Mirelei Vaida, îi fac figura. Eu nu i-am spus nimic. Eu nu cred că ne-ați furat banii. Eu nu cu dumneavoastră am avut treabă, ci cu doamna Simona Gherghe. Din păcate nu eu v-am aruncat cu bolovanul', a spus femeia.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter