Jo, adevărul despre despărțirea de Juno: "Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Jo și Juno și-au spus „adio' după trei ani de relație, când nimeni nu s-ar fi așteptat. Artista s-a deschis și ne-a vorbit despre ce nu a funcționat în relație, în ciuda încercărilor de a se reîmpăca. Jo recunoaște că a fost geloasă, însă nu acesta a fost motivul despărțirii, cu toate că încă mai au sentimente puternice unul față de celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Încă este, probabil, un punct nevralgic, însă cu siguranță te așteptai la
întrebarea asta… Noi speram ca povestea ta de iubire cu Juno să aibă alt deznodământ, dar, după mai bine de doi ani, v-ați spus adio! Acum, privind detașat, crezi că a fost cea mai bună decizie?

Cred că Juno este un om minunat, iar eu, la fel. La un moment dat, noi doi împreună nu mai străluceam atât de tare față de potențialul pe care îl aveam să strălucim separat. Eu cred că e o dovadă de maturitate și de iubire să poți să recunoști când nu-i mai faci bine omului de lângă tine și să-i dai drumul. (zâmbește) Ne-a fost greu, încă ne este, ne iubim mult la nivel de suflet, dar pur și simplu nu mai găsim înțelegere în planul ăsta.

Jo, adevărul despre despărțirea de Juno: "Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv"/ EXCLUSIVJo, adevărul despre despărțirea de Juno: "Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv"/ EXCLUSIV

Jo: „Ne-am tot acordat șanse'

Voi ați mai fost despărțiți pe parcursul relației, ați decis să vă mai acordați o șansă, însă nu a funcționat… Acum crezi în povestea aia cu „ciorba reîncălzită?

Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu „ciorba reîncălzită, cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi. De multe ori, doi oameni au nevoie să ia o pauză, să se vindece separat ca să poată să strălucească mai apoi împreună.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Jo și Juno s-au împăcat, după ce și-au recunoscut greșelile:”Am considerat că e normal să mai luăm o gură de aer!”

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței:„Am greșit'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, adevărul despre cele mai grele momente din căsnicie:„Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor:„Un Faimos mi-a cerut să fac topless'

Jo: „S-a pus multă presiune din partea celor din jur'

Dacă e să faci o radiografie a relației voastre, se împarte vina în mod
egal? Care este concesia pe care nu trebuie să o faci niciodată într-o
poveste de iubire?

Vina? E mult spus „vina… Noi nu am gândit-o așa. Pe noi s-a pus multă presiune din partea celor din jur, ne-a afectat mult inclusiv faptul că ne-am afișat prea mult. Nu simțim să dăm vina pe unul dintre noi. Pur și simplu am dat pe afară, a fost prea mult de gestionat pentru noi la un moment dat. Am impresia că le-am făcut pe toate.

Din trei ani de relație nu regret nimic. Câteodată mă gândeam că părinții mei au 30 de ani de căsnicie și n-au făcut câte am făcut noi în trei ani. N-am ce să regret. Mă gândesc cu drag la fiecare moment, chiar și la alea mai puțin plăcute. Toate momentele ne-au făcut să fim ceea ce suntem azi.

Jo: „Până la Juno nu am fost geloasă'

Ești geloasă? Ce nu i-ai putea ierta vreodată viitorului partener?

Până la el, nu am fost geloasă. (râde). În relația cu Juno am fost. Nu găsesc o
explicație pentru asta. Poate pentru că, până la el, nu mai avusesem lângă mine un bărbat care să atragă TOATE privirile. (râde) Glumesc… Sunt geloasă, dar nu prea sunt fără motiv, ca să o zic pe șleau. Ce n-aș putea să iert niciodată ar fi minciuna. Sunt o persoană foarte sinceră, transparentă și deschisă. Nu îmi place să fiu mințită.

Bănuiesc că te-ai refugiat în muncă momentan, dar… E prematur să te
întreb dacă există cineva acum în viața ta?

Da, este mult prea prematur. Nu mi-a stat gândul la asta, am stat mult în studio și am făcut muuulte piese triste. (râde).

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter