Cine este Gabriel Ciolacu, concurentul în scaun cu rotile de la Imperiul Leilor

Publicat pe

Cine este Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor? Gabriel Ciolacu ajunge, miercuri seară, de la ora 20:30, în fața investitorilor și va prezenta ideea lui inedită de business. Acesta este țintuit într-un scaun cu rotile din cauză că suferă de tetrapareză spastică și sindromul extrapiramidal, dar asta nu l-a împiedicat să își dorească să facă lumea în care trăim un loc mai bun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor? Gabriel Ciolacu este din Tecuci și a venit în fața leilor Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu cu o platformă software, online, care poate schimba sistemul de învățământ.

Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor suferă de tetrapareză spastică și sindromul extrapiramidal. Acesta nu își poate controla mâinile și picioarele, însă condiția sa nu l-a împiedicat să își dorească să facă lumea un loc mai bun. Gabriel s-a gândit la o soluție pentru elevii din zilele noastre, având în vedere că, în această perioadă, învățământul se desfășoară online.

Gabriel s-a născut la 6 luni și jumătate, are tetrapareză spastică și sindromul extrapiramidal. Nu-și poate controla mâinile și picioarele, depinde în totalitate de cineva. Și-a dorit să ajungă în fața dumneavoastră pentru a-și depăși limitele în ceea ce privește puterea lui de a munci, cu toate că nu poate să-și folosească mâinile și nu poate merge', va spune mama lui Gabriel.

Cine este Gabriel Ciolacu, concurentul în scaun cu rotile de la Imperiul LeilorCine este Gabriel Ciolacu, concurentul în scaun cu rotile de la Imperiul Leilor

Cine este Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor

De asemenea, mama lui Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor a mai spus că ea nici nu a știu că tânărul s-a înscris la emisune.

Dat fiind faptul că acum învățământul se desfășoară online, s-a gândit să facă un lucru pentru elevii din ziua de azi. Scopul lui este să facă ceva pentru învățământ și să arate celor ca el că dacă au ambiție și perseverență pot face ceva în viața. Nici nu știam că s-a înscris la Imperiul Leilor, inițial am zis că e o glumă', va mai spune mama acestuia, care-l va însoți la întâlnirea cu cei cinci investitori de la Imperiul Leilor.

Citește și: Andrei Roșu de la Gaz pe Foc i-a cucerit pe jurații de la Imperiul Leilor.Câți bani a primit pentru afacerea cu produse vegane

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, primul sărut în public.Cum au fost surprinși la o terasă în Capitală

Citește și: Macaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată.Cine este iubita lui

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor: „Nimic nu e imposibil'

Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor este un tânăr ambițios și perseverent, căruia nimic nu-i poate sta în cale.  

Cred că dacă-ți dorești cu adevărat și ești perseverent, nimic nu este imposibil. Vreau să fac ceva benefic pentru societate', va spune Gabriel Ciolacu, mâine seară, la Imperiul Leilor.

Inevestitorii din cadrul emisiunii de la Pro TV vor analiza programul lui Gabriel Ciolacu. Bogdan Micu este impresionat de faptul că tânărul poate să facă acest lucru fără să își folosească mâinile.

Toată programarea e în capul tău, mi se pare extraordinar. Programarea e un lucru foarte greu, în care ne bazăm mult pe scris, e clar că dacă poți face asta, capacitatea ta intelectuală este extraordinară pentru că și dacă n-am avea niciun fel de limitare, cred că suntem foarte puțini cei care putem scrie cod din cap'.

„Îți fac o ofertă pe mintea și pe produsul tău'

Cine este Gabriel Ciolacu de la Imperiul Leilor? Gabriel Ciolacu va primi oferte din partea investitorilor de la Imperiul Leilor.

Eu cred că tu ai venit aici să ne prezinți un produs, care este produsul minții tale. Eu îți fac o ofertă pe mintea și pe produsul tău, nu pe povestea ta', îi va spune Bogdan Micu.

În această seara, vom afla mai multe despre ce presupune mai exact platforma realizată de Gabriel Ciolacu, dar și dacă va primi finanțare pentru ideea lui.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter