Macaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată. Cine este iubita lui

Publicat pe

Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin în Singur acasă, a devenit tată pentru prima oară. Iubita lui, Brenda Song, a născut un băiețel perfect sănătos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Macaulay Culkin și Brenda Song sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Iubita actorului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ea a născut în Los Angeles.

Băiețelul va purta numele Dakota Song Culkin. Numele are o semnificație deosebită pentru actorul din Singur acasă, conform Esquire. Cuplul a ales numele în onoarea regretatei surori a lui Macaulay Culkin, Dakota, care a murit în urmă cu 13 ani.

Macaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată. Cine este iubita luiMacaulay Culkin din Singur Acasă a devenit tată. Cine este iubita lui

Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin

Brenda Song, femeia care l-a făcut tată pentru prima oară pe Macaulay Culkin, este actriță, fotomodel și purtătoare de cuvânt. Are 33 de ani și trăiește de aproximativ patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu vestitul actor.

În anul 2002, Brenda a semnat un contract cu Disney Channel și a jucat în Disney Channel Original Movie 2002 Get a Clue. Trei ani mai târziu, iubita lui Macaulay a interpretat rolul principal de sex feminin al lui London Tipton în „The Suite Life of Zack & Cody” și „The Suite Life on Deck”. 

Citește și: Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani.Cum arată starul din „Singur acasă”, după ce a fost dependent de alcool, de droguri și a încercat să se sinucidă

Citește și: Macaulay Culkin nu mai e… singur acasă! Cum arată iubita copilului-minune al cinematografiei americane

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, adevărul despre cele mai grele momente din căsnicie:„Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână'/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Brenda și Macaulay Culkin se iubesc de patru ani

S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar relația lor a evoluat destul de repede, dat fiind că s-au mutat împreună la puțin timp după ce s-au cunoscut.

„Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de amabil și loial, dulce și inteligent este. Într-adevăr, ceea ce îl face pe Mack atât de special este că este atât de lipsit de scuze Mack. Știe cine este și este 100% în regulă cu asta. 

Și asta pentru mine este o calitate incredibil de sexy. A muncit din greu pentru a fi persoana care este.', spunea Brenda la aun moment dat despre paertenerul ei.

Macaulay Culkin a trecut prin momente grele

În 2015, actorul s-a aflat multă vreme în atenția presei, jurnaliștii concluzionând că aspectul neîngrijit, trupul emaciat, chipul palid, nebărbierit, și privirea pierdută duceau spre o singură concluzie – dependența de heroină, de care multă vreme s-a crezut că Macaulay nu va scăpa.

Evident, pe actor nu l-a ajutat deloc nici faptul că eșuase în plan amoros, fiind încă bântuit de imaginea superbei Mila Kunis, iubita lui vreme de 8 ani, de care s-a despărțit mai mult obligat și pe care nu a reușit să o recâștige. Aceasta a încercat să-i fie alături fostului ei iubit, mai mult de dragul vremurilor trecute, însă în acest timp și-a refăcut viața alături de actorul Ashton Kutcher, iar asta l-a devastat pe Macaulay.

După ce s-a crezut că, în privința lui, nu mai e nimic de făcut, iată că Macaulay Culkin și-a revenit spectaculos, iar acum este deja tată.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter