Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor. „E mult mai mult decât iubire”

Publicat pe

Ana Porgras s-a întors recent în țară după ce a fost eliminată de la Survivor România. Cel care a suferit cel mai mult în urma plecării Faimoasei a fost Zanni. Cei doi au o relație specială și nu de puține ori s-a speculat că ar forma un cuplu. Acum, Ana Porgras a vorbit despre relația cu Zanni și a spus că au o conexiune specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a părăsit Survivor România după ce a fost nominalizată de către Jador. Faimoasa a spus că nu crede că Jador se aștepta să iasă ea și că șocul pentru el a fost și mai mare din cauza sentimentului de vinovăție. Mai exact, Ana Porgras a fost al doilea concurent din echipa Faimoșilor care a părăsit Survivor România în urma votului lui.

Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor. „E mult mai mult decât iubire'Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor. „E mult mai mult decât iubire'

„Nu cred ca Jador a vrut sa ma scoata. Cu toate ca spunea ca nu poate nu-s la fel de buna ca Elena, dar nu cred.

Nici el nu s-a gandit ca voi parasi competitia. Cred ca a fost pentru el socul cu atat mai mare cu cat eram al doilea concurent care iesea „de pe mainile lui”. Si a fost un oarecare sentiment de vinovatie.  Zanni  a facut o strategie foarte buna aseara. Ca sa nu iasa cineva de la Faimosi a nominalizat-o pe Elena. Am vazut comentarii, cum ca s-au certat si de asta a nominalizat-o, dar nu…', a spus Ana Porgras pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor:„Jador nu s-a gândit că o să plec'. De ce s-a certat cu Zanni

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene:„A crezut că sunt un om rău'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:„Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…'

Ana Porgras, despre relația cu Zanni de la Survivor

De asemenea, Ana Porgras a ținut să vorbească și despre relația care există între ea și Zanni de la Survivor. Aceasta a dezvăluit că nu este iubita lui și că s-a creat o conexiune specială între ei doi. În plus, Ana a mai afirmat că între ea și Zanni a fost o apropiere naturală.

Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră… E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explic. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel.

A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras.

Ana Porgras a simțit că va fi eliminată de la Survivor

Cu toate că nici măcar nu era nominalizată în momentul în care concurenții au plecat către Consiliul de eliminare, Ana Porgras a susținut că a simțit că va pleca acasă.

În a doua parte a zilei am simtit că voi fi eliminată din competiție. Nici măcar nu eram nominalizată‘, a mai spus fosta gimnastă.

Ana Porgras a susținut că Survivor a fost experiența vieții ei, în care a învățat că „cel mai și cel mai important e să îți faci amintiri frumoase cu cei dragi. Doar astea rămân‘, a spus Faimoasa. După părerea vedetei, lucrurile materiale după care tânjim, averi, bani, mașini sau locuințe nu au nicio importanță.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter