Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor: "Un Faimos mi-a cerut să fac topless"

Publicat pe

Andreea Antonescu a făcut unele declarații surprinzătoare după experiența Survivor și, printre altele, a spus că unul dintre Faimoși i-a cerut să facă topless. Cântăreața a făcut dezvăluiri din bucătăria Survivor, detalii pe care fanii emisiunii nu le-au văzut la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența ei la Survivor și a dezvăluit amănunte, unele deocheate, din culisele emsiunii de la Kanal D. Printre altele, cântăreața spune că unul dintre colegii săi din echipa Faimoșilor i-a cerut să facă topless.

Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor: "Un Faimos mi-a cerut să fac topless"Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor: "Un Faimos mi-a cerut să fac topless"

„M-am descurcat foarte bine, și-au dorit să mă coopoteze la ei în echipă, erau plini de tot felul de amabilități. Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România' să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct.

Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei. Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă.”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

„Culiță e cel mai misogin!

„Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă.”, a mai spus Andreea.

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit sexul bebelușului: „Am plâns'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea, din nou la tribunal într-un proces care are legătură cu Marcel Toader.Vedeta, somată să plătească 40.000 de euro

Andreea Antonescu a rezistat la Survivor mai mult decât se aștepta

Pentru că nu e o fire sportivă și în copilărie a avut probleme de sănătate, Andreea Antonescu nu se aștepta să reziste atât de mult la Survivor.

„Pe de o parte, mă așteptam să rezist mai puțin în aceasta competiție, strict din cauze sportive, pe de altă parte, mă așteptam să rezist mai mult datorită psihicului puternic pe care îl am.

(…) Mi-a fost foarte teamă de accidentări, pentru că sunt genul de persoană care se aruncă cu capul înainte, de altfel s-a și văzut acest lucru, nu am bătut în retragere în fața unui traseu. Dar sunt mamă și mi-a fost teamă, pentru că am un copil de crescut.

Dar am rezistat, am dat tot ceea ce am putut, nefiind un sportiv de performanță. (…) Pe de altă parte, aveam problemele legate de rinichi, știam de această sensibilitate, de sindromul nefrotic.

Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea. Acolo preparam cocos cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar m-am conformat.”, a mai declarat Andreea Antonescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter