Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: "Cu Diana am o relație..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme ne-a povestit cum se înțelege cu David, fiul ei adolescent și ne-a împărtășit câteva dintre pasiunile și planurile tânărului, proiectele în care este implicat. De asemenea, prezentoarea ne-a vorbit și despre relația cu Diana, fiica lui Adrian Enache.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu-mi vine să cred că David, fiul tău și a lui Adrian Enache, împlinește anul acesta 16 ani! Cum e să fiți părinți de adolescent? Ce vă sperie cel mai tare la perioada asta?

Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță. Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie.

Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: "Cu Diana am o relație..."/ EXCLUSIVCum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: "Cu Diana am o relație..."/ EXCLUSIV

Iuliana Marciuc: „David spune că eu sunt mai permisivă decât Adrian'

Ești genul de mamă permisivă, care este în primul rând prietenă cu
copilul ei? Ți se confesează sau este în faza în care prietenii au devenit mai importanți?

Dacă l-ai întreba pe David, ar spune că, dintre cei doi părinți, eu sunt mai permisivă. Dar mie nu mi se pare așa. Sigur, petrecem mult timp împreună, iar de curând ne-am întors dintr-o vacanță în care am fost doar noi doi și care mi-a făcut mare plăcere. M-am bucurat că nu s-a plictisit. În ceea ce privește poveștile… este mult mai puțin vorbăreț decât eram eu la vârsta lui. Eu îi povesteam mamei tot ceea ce se întâmpla la școală, lucru pe care David nu îl face. Asta nu înseamnă că nu este comunicativ, vesel, cu simțul umorului și foarte afectuos.

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:”Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce mult a crescut fiul Iulianei Marciuc și a lui Adrian Enache!David are 15 ani și este pasionat de actorie

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor.Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Iuliana Marciuc: „David a jucat în pilotul unui serial'

David vă moștenește pe amândoi – apropo, fizic cu cine seamănă mai mult? –, dar este pasionat de regie, film și actorie. Nu e o profesie ușoară… Cu toate astea, bănuiesc că tatăl lui ar fi încântat să cânte într-un spectacol regizat de David.

Este o declarație pe care Adrian a făcut-o și sigur că m-a bucurat. El spunea la vremea respectivă ca i-ar plăcea să cânte alături de Diana într-un spectacol regizat de David. Cu Diana a cântat, iar în ceea ce privește spectacolul regizat de David nu știm încă dacă el va fi regizor, actor sau va alege o altă meserie.

De curând, David a jucat în pilotul unui serial de televiziune și așteptăm să vedem dacă se vor continua filmările. Am înțeles de la echipa de producție că este talentat. La Academia de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea a făcut chiar în această perioadă un film de scurtmetraj și, alături de colegii săi, au fost producători, regizori, actori… Ei s-au ocupat de tot în așa fel încât să știe ce înzestrări au și să își aleagă drumul.

Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache

Cu Diana, fiica lui Adrian, în ce relații ești?

Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter