Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică: "Mă simțeam inutilă"/ INTERVIU

Publicat pe

Ana Porgras, concurenta recent eliminată de la Survivor, a renunțat la gimnastică de pe o zi pe alta. A recunoscut că a fost o decizie luată în pripă, însă la acel moment a considerat că este o alegere potrivită. Sportiva ne-a povestit ce a ales să facă în perioada care a urmat după retragere și a admis că au fost clipe în care s-a simțit inutilă, fiind dezorientată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce ți-a fost cel mai frică și ce ți-a lipsit cel mai mult în Republica Dominicană?

Mi-a fost frică să nu mă accidentez. Cel mai mult mi-au lipsit convorbirile telefonice cu mama mea.

Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică: "Mă simțeam inutilă"/ INTERVIUCu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică: "Mă simțeam inutilă"/ INTERVIU

Cum este viața unui sportiv la final de carieră? Ce ai făcut atunci când ai renunțat la antrenamente și competiții?

Când eram în lotul de gimnastică, eram preocupată de unghii, aveam tot felul de ustensile. După ce am renunțat la gimnastică, câțiva ani nu am făcut nimic, mă distram și mă relaxam. Mi-am cumpărat un apartament, o mașină, aveam ce îmi trebuia, plus rentă viageră oferită sportivilor de performanță.

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică:”A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, înapoi la Survivor?Ipoteza lansată după eliminarea neașteptată

Citește și: Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice:„Am avut un complex'

Citește și: SuperStar România înlocuiește Vocea României, la PRO TV.Ce nume sunt vehiculate pentru juriu și prezentatori

Ana Porgras: „Am făcut un curs de manichiură'

După câțiva ani, am început să mă simt inutilă, eram dezorientată, nu știam în ce direcție să o iau. Mă gândeam ce-mi place să fac.

Am făcut un curs de manichiură, inițial pentru mine. Apoi am făcut un curs de perfecționare. Acum mă ocup cu asta de plăcere.

Ce alte pasiuni ai?

Îmi place să fac mișcare, dar și să citesc cărți de dezvoltare personală. Mă relaxează să pictez și să mă plimb cu mașina.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter